Rekenmachines

Delen, vermenigvuldigen, worteltrekken: met onze rekenmachines van merken als Texas Instruments en Casio reken je alles in een handomdraai uit. Bekijk de verschillende functies en je vindt bij ons de rekenmachine die aan jouw eisen en budget voldoet. Ben je op zoek naar een rekenmachine voor meer complexe berekeningen? Neem dan een kijkje bij onze grafische rekenmachines.

Rekenmachines

Je ontkomt er niet meer aan: een rekenmachine is niet meer weg te denken uit de lessen. Het gaat sneller en is betrouwbaarder dan een normale rekenmachine. Ook kun je gemakkelijk gegevens opslaan, zodat je het later weer kunt terugvinden. Wij hebben zowel normale als grafische rekenmachines van Casio en Texas Instruments TI-84 Plus. Bestel snel en jij bent voorbereid in elke les.

Waarom een rekenmachine?

Een rekenmachine is al jarenlang verplicht op de middelbare school en de grafische rekenmachine wordt gebruikt op het centraal examen van havo en vwo. Met deze slimme rekenmachine kun je de meest complexe formules en berekeningen oplossen. Denk aan breukoperaties, grafieken maken, numeriek integreren etcetera. Ook kun je berekeningen en programma’s opslaan, zodat je deze niet kwijt bent.

Vele functies

Er zijn veel soorten rekenmachines beschikbaar. Zo heb je grafische rekenmachines voor de echte rekengeleerden met zoveel mogelijk functies. Denk aan gegevens opslaan en formules koppelen. Maar we hebben ook grafische rekenmachines met een groot display of zelfs een kleurendisplay voor het mooiste beeld. Heb jij de exacte vakken, zoals wiskunde B, scheikunde en natuurkunde? Dan kunnen deze complexe grafische rekenmachine erg in je voordeel werken.

Makkelijk begrijpbaar

Ben jij niet van de exacte vakken en heb je alleen tijdens je wiskunde of economie les een rekenmachine nodig? Dan kan een simpele rekenmachine al voldoende zijn. Overzichtelijke en duidelijke toetsen zijn misschien voor jou belangrijker in dit geval. De Casio rekenmachines of de goedkopere varianten van de Texas Instruments zijn hierbij goede opties.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.