HP printers

72 resultaten
aanbevolen

72 resultaten

Onmisbaar in huis: de HP printer

Met een draadloze HP wifi printer of een deskjet van HP haal je de beste kameraad voor al je printklusjes in huis. We printen tegenwoordig steeds vaker. De tickets voor een concert of een festival, een vliegticket dat je voor de zekerheid graag ook op papier bij je wilt hebben, en brieven of foto's. Door te kiezen voor een betrouwbare printer die altijd voor je klaarstaat, weet je zeker dat een printopdracht geen ergernis zal opleveren. Bij het kiezen voor de geschikte printer voor op je bureau is het handig om te bepalen waar je je nieuwe HP laserjet (of een andere HP printer) het meest voor wilt gaan gebruiken.

Moeiteloos foto's en tekst printen

Lijkt het je fijn om met een en dezelfde printer het huiswerk van de kids, je favoriete foto's en een zakelijk rapport vol tekst en afbeeldingen te printen? Dan doe je er goed aan een HP printer te kopen met de juiste functies voor jouw behoeften. De HP printer inkt koop je extra voordelig in middels een abonnement. (Dit is niet verplicht.) HP printers zijn zuinig in het verbruik van stroom en inkt. Ook geef je zelf door middel van de instellingen aan of je je printer op vol verbruik van inkt wilt laten printen, of genoegen neemt met bijvoorbeeld een print in grijstinten.

De HP printer Envy

De HP printer Envy in onze webshop is een uitstekend voorbeeld van de geavanceerde technologie die HP gebruikt bij het maken van printers. Deze printer blinkt uit in zuinig inktverbruik en drukt af met natuurlijke kleuren die daadwerkelijk overeenkomen met de foto op je scherm. Je verstuurt je printopdrachten voor de mooiste foto's simpelweg vanaf je mobiele apparaat. Wil je toch even snel die ene foto afdrukken om hem ingelijst cadeau te geven? Met de HP Envy is dat geen probleem.

Een all-in-one HP printer kopen

Zoek je één apparaat om te printen, documenten te scannen en te kopiëren? Dan is de HP deskjet all-in-one de machine voor jou. Dit makkelijk te besturen apparaat is er voor alle basisfuncties die je van een betrouwbare all-in-one printer mag verwachten. Deze printer is zuinig in het verbruik en makkelijk te installeren, en je bestuurt hem desgewenst zelfs via je smartphone. Met de ronduit ideale Dual-WiFi verbinding weet je zeker dat je printer altijd reageert wanneer je een printopdracht stuurt. Bekijk of er een actuele HP printer aanbieding is voor de originele inkt cardtridges van HP. Hiermee print je meer documenten uit dan met inkt cartridges van andere leveranciers.

Koop voordelige cartridges van HP

Let goed op onze aanbiedingen en bespaar altijd op de kosten van printer inkt door te kiezen voor de originele cartridges van HP. Ook voor de bekende HP laserjet printers bieden we voordelige inktpatronen. Hiermee druk je meer pagina's af dan met andere cartridges en ben je verzekerd van een optimale werking van je printer.

Kies jouw perfecte HP en laat hem snel aan huis bezorgen. We nemen je oude printer graag voor je mee retour.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.