Printers

Om de juiste printer te kiezen, moet je jezelf de vraag stellen: waarvoor ga ik m’n printer gebruiken? Ga je heel veel printen, dan kies je een laserprinter. Wil je naast printen ook kunnen inscannen en kopiëren, dan ga je voor een handige all-in-one printer. Wil je printen vanaf elke plek in huis, dan neem je een Wifi-printer. Naast printers van Epson, Canon en HP, vind je bij ons uiteraard ook bijpassende cartridges en toner.

151 resultaten
aanbevolen

151 resultaten

Printer

Om de juiste printer te kiezen, moet je jezelf de vraag stellen: waarvoor ga ik mijn printer gebruiken? Ga je heel veel printen, dan kies je een laserprinter. Hiermee kun je namelijk per pagina relatief goedkoop printen, al zijn de tonercartridges bij aanschaf wel duurder dan die van inkjetprinters. Een printer die op basis van inkjet werkt, is goedkoper in aanschaf en zelfs de voordelige types kunnen eenvoudig kleuren printen. Wil je naast printen ook kunnen inscannen en kopiëren, dan ga je voor een handige all-in-one printer. Wil je vanaf elke plek in huis kunnen afdrukken, dan neem je een wifi-printer die te besturen is via je laptop, computer of smartphone. Hier kun je eenvoudig op voorselecteren bij ons. Naast printers van Epson, Canon en HP vind je bij ons uiteraard ook bijpassende toners en cartridges. Zoals altijd kun je daarbij rekenen op onze optimale service en goede prijs/kwaliteitverhouding.

Wat is jouw ideale printer?

Vind je het vooral belangrijk dat je de mooie foto’s die je gemaakt hebt op speciaal fotopapier kunt afdrukken in kleur? Dan is een fotoprinter jouw ideale model. Maar als je juist vooral kleine labels moet maken met je printer, is een labelwriter een veel beter idee. Dit is een kleine printer waar je eenvoudig adresstickers, productlabels en andere kleine dingen mee kunt printen. Elke printer in ons assortiment heeft zijn eigen techniek en pluspunten. Lees dus op je gemak de verschillende specificaties eens door, zodat je een onderbouwde keuze kunt maken. Je kunt ook de prijsrange bepalen, zodat je altijd een printer koopt die binnen jouw budget past.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.