Presenters

Om een professionele indruk te maken tijdens het geven van een presentatie is een presenter de perfecte tool. Met een presenter kun je naar de volgende slide van bijvoorbeeld een PowerPoint-presentatie gaan, zonder dat je een muis of toetsenbord nodig hebt. Of je wijst gemakkelijk belangrijke punten op het scherm aan, waarbij je niet naar het scherm hoeft te lopen.

Presenter

Een presentatie geven voelt telkens weer als een examen. Het is vaak een moment waar veel vanaf hangt, dus je wilt goed voor de dag komen. Je bereidt je stevig voor, maakt een mooie presentatie, weet precies de kern van je verhaal over te brengen én je gebruikt een presenter om belangrijke punten aan te wijzen op het scherm. Dit levert je veel voordeel op, want dankzij de presenter hoef je niet elke keer naar het projectiescherm te lopen om de nadruk te leggen op bepaalde onderdelen van je verhaal. Soms kun je er ook niet eens bij door de hoogte, dus dan moet je wel met een presenter werken. Bovendien komt het gewoon veel professioneler over en hoort het bij een goede voorbereiding. Bij ons vind je diverse varianten. Het kan dan ook bijna niet missen of wij hebben de presenter in ons assortiment die jij zoekt. De specificaties van elk model zijn anders, dus neem ze op je gemak door. Je weet dat je altijd kunt rekenen op de prima prijs/kwaliteitverhouding en de optimale service van wehkamp.nl, welke presenter je ook kiest!

Kies uit presenters van de beste merken

De ene presenter is de andere niet, dat merk je meteen wanneer je de verschillende modellen op een rij zet. Gelukkig hebben wij topmerken als Trust en Logitech voor je om uit te kiezen. Zo is de Preme Wireless Laser Presenter lekker compact en natuurlijk draadloos. De Logitech Wireless Presenter R400 helpt je om een krachtige presentatie te geven, zonder dat je er software voor hoeft te installeren om hem te gebruiken. Zeg het maar: welke wordt het?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.