Powerline

Heb je niet overal in huis internet- of televisiesignaal? Dan bieden powerline adpaters de perfecte oplossing. De powerline adapter wordt ook wel homeplug genoemd en brengt je internet- en televisiesignaal naar elke plek in huis waar een stopcontact aanwezig is. Zo hoef je dus niet te boren of kabels te trekken. Met de powerline adapters van bijvoorbeeld Devolo, TP-Link of Sitecom breng je in een handomdraai signaal naar elke plek in huis via je stroomkabels.

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

Powerline adapters

Dat ene plekje op zolder of in de schuur, waar je net niet genoeg bereik hebt met je (draadloos) internet, daar is een oplossing voor en die heet powerline adapter. Een powerline adapter is alles wat je nodig hebt om het alsnog zo voor elkaar te krijgen als je wilt. Daarbij hoef je geen gaten te boren of kabels te trekken. Powerline adapters maken namelijk gebruik van de bestaande stroomkabels die je al in je huis hebt. Ideaal toch? TP-Link, Devolo en Sitecom zijn voorbeelden van topmerken die wij in ons assortiment hebben opgenomen op het gebied van powerline adapters, ook wel homeplugs. Uiteraard kun je altijd vertrouwen op de goede prijs/kwaliteitsverhouding en service waar wehkamp om bekend staat. Draadloos internet aanleggen en uitbreiden was nog nooit zo gemakkelijk... Homeplug & play!

Toepassingen voor powerline adapters

Een groot voordeel van powerline adapters is dat het systeem door computers met alle besturingssystemen gebruikt kan worden. De snelheid van deze hulpapparaten is verbazingwekkend hoog. Sommige varianten halen tot wel 2000 Mbps. Daarmee kun je meerdere HD streams en zelfs 3D films tegelijk verzenden naar elke kamer in of om je huis. Je kunt dus ook heel eenvoudig een medianetwerk aanleggen met behulp van een powerline adapter, maar ook met printers, smart tv’s, een NAS of gameconsole kun je moeiteloos communiceren via dit systeem. Je vindt er vast en zeker een mooie toepassing voor! Nog even een laatste tip: gebruik powerline adapters alleen door de stekkers rechtstreeks in de muur te pluggen en niet via stekkerdozen of verlengsnoeren. Door deze tussenstappen zou er namelijk storing op kunnen treden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.