Gaming monitoren

16 resultaten
nieuwste collectie

16 resultaten

Games spelen? Zorg dan voor een goede gaming monitor

Heb je een geschikte monitor nodig voor het spelen van games? Dan hebben we op deze pagina genoeg modellen voor je om uit te kiezen, waaronder kleine schermen, mega grote schermen, full-HD, quad-HD en in hoogte verstelbaar. En dat ook nog eens van verschillende topmerken.

De grafische voordelen van een 4k gaming monitor

Gamen in 4k is sterk in opkomst. Een 4k monitor heeft vier keer zoveel pixels als een full-HD monitor. De minimale scherpte van een 4k monitor is 3.840 bij 2.160 pixels. Je ziet door dit hoge aantal pixels details veel beter, bijvoorbeeld dat ene rimpeltje of dat litteken bij je favoriete personage. Dat is natuurlijk te gek, want zo lijkt het spel dat je speelt nóg echter.

Let op de verversingssnelheid en de videokaart

Heel tof dat gamen in 4k, maar naast een 4k monitor moeten het spel en de videokaart ook 4k ready zijn. De videokaart moet krachtig zijn en ook de verversingssnelheid van de monitor is belangrijk voor gamen in 4k. De meeste monitors hebben een verversingssnelheid die hoger is dan 60 Hz. Vanaf deze verversingssnelheid gaan beelden steeds vloeiender verlopen. Bij wehkamp verkopen we zelfs een 144hz gaming monitor. Dat betekent dat het beeld per seconde 144 keer wordt ververst. Kun je je voorstellen hoe cool dat eruitziet?

Beeldschermen van verschillende afmetingen

Een monitor voor het gamen is er in verschillende maten. De meeste gaming monitoren die we verkopen hebben een afmeting van 27 inch. Het kleinste gaming beeldscherm dat we aanbieden heeft 21,5 inch en als je een grote gaming monitor wilt, kun je kiezen voor een beeldschermgrootte van 86,4 inch. Vergis je niet en onthoud dat inches niet hetzelfde zijn als centimeters. Een inch is namelijk even lang als 2,54 centimeter. Een monitor van 86,4 inch is dus maar liefst 219 centimeter.

Gaming beeldscherm kopen bij wehkamp

Wil je ook de kleinste details van je favoriete games beter kunnen zien? Of wil je het liefst een gaming pc met monitor kopen met oog op de toekomst, omdat steeds meer nieuwe games 4k ready zijn? Naast monitoren om te gamen verkopen we trouwens ook verschillende soorten gaming randapparatuur, zoals headsets en muizen. Bestel vandaag nog je nieuwe monitor en/of gaming randapparatuur bij wehkamp en je hebt je bestelling morgen al in huis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.