4k monitoren

Bekijk je series en films in de beste kwaliteit met de meest heldere beelden op 4K monitoren. Met een resolutie van 3840 x 2160 pixels of hoger krijg je de mooiste kleuren te zien met zeer scherpe details. Daarom zijn monitoren met een 4K resolutie, ook wel Ultra HD genoemd, zeer geschikt voor beeldbewerking, multimedia en gaming. Je digitale beelden komen pas echt tot leven in 4K.

34 resultaten
aanbevolen

34 resultaten

4K monitoren

Wil jij het beste van het beste en je digitale beelden zo dicht mogelijk bij de levensechte kwaliteit laten komen? Dan kies je voor een 4K monitor. De beeldkwaliteit ‘4K’ wordt ook wel Ultra HD genoemd. Deze beeldschermen hebben een resolutie van 3840 x 2160 pixels of zelfs 4096 x 2160. Deze getallen geven het aantal horizontale x verticale pixels en hoe hoger de getallen, des te scherper je beelden zijn. Ter vergelijking: HD (High Definition) heeft een resolutie van minimaal 1366 x 768 pixels en Full HD is minimaal 1920 x 1080 pixels. De kwaliteit van 4K monitoren ligt dus aanzienlijk hoger en dat verschil zie je.

Beeldbewerking

Vooral gebruikers die regelmatig foto’s en video’s bewerken ervaren de 4K beeldkwaliteit als zeer goed. Je werk kwam nog nooit zo mooi naar voren en dankzij de diepe en heldere kleuren komen je vakantieherinneringen weer helemaal tot leven.

Multimedia

Uiteraard bekijk je ook jouw favoriete serie en die ene spannende film het liefst in de beste kwaliteit. Je leeft je helemaal in het verhaal in wanneer de beelden levensecht zijn. Dat geldt ook voor het spelen van games, want dan kun jij je nog beter in de wereld van je karakter verplaatsen en neemt de adrenaline extra toe.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.