Laserprinters

Print je veel? Dan is een laserprinter het overwegen waard. Met de laserprinters van bijvoorbeeld HP, Samsung en Brother druk je op hoge snelheid teksten en afbeeldingen af. Naast de tijd die je ermee bespaart, heeft een laserprinter als grootste voordeel dat je bespaart op je afdrukkosten.

Laserprinter

Print je veel pagina’s in een jaar en wil je mooie afdrukken voor zo min mogelijk geld? Dan is een laserprinter een ideale keuze voor jou. Vroeger waren deze types nog behoorlijk prijzig, maar inmiddels doen ze qua prijs niet meer onder voor concurrerende printersoorten. Oké, de aanschaf van tonercartridges is niet goedkoop, maar je kunt erg lang doen met je aankoop. Kies uit ons assortiment de laserprinter die helemaal bij je past. Je kunt kiezen uit topmerken als HP, Canon en Samsung. Wil je draadloos kunnen printen, dan vink je dat eenvoudig aan bij WiFi of Airprint. Andere opties voor je laserprinter zijn het al dan niet afdrukken van kleuren, of het apparaat een LCD-scherm heeft waarop je de printopdrachten kunt beheren en of er een geheugenkaartlezer in de laserprinter zit. Vertrouw op onze optimale service en goede prijs/kwaliteitverhouding!

De techniek van een laserprinter

Misschien denk je door de naam dat een laserprinter als het ware vellen papier beschrijft met een laser, maar het proces is iets ingewikkelder dan dat. Eigenlijk kun je het vergelijken met een drukprocedé in een drukkerij: papier wordt over diverse rollen geleid. Daarbij wordt een laser gebruikt om de delen van een rol waar inkt op moet komen elektrisch te laden. Daar komt dus de naam laserprinter vandaan. Het fijne poeder waarmee een laserprinter de afdruk maakt, hecht zich aan de geladen delen en wordt overgebracht op het papier. Precies zoals de computer heeft doorgegeven aan de printer. Kies ook voor zo’n snelle, voordelige printer uit ons assortiment!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.