Medion laptops

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Investeer in een goede laptop van Medion

De laptops op deze pagina zijn van het Duitse computerbedrijf Medion, dat is opgericht in 1982. Ondanks dat de laptops die je ziet allemaal van hetzelfde merk zijn, hebben de items onderling wel een aantal verschillen. Zo variëren de laptops als je kijkt naar de grootte van het beeldscherm en het interne geheugen.

Hoeveel inch kan het beeldscherm het beste zijn?

De Medion laptop is verkrijgbaar met een beeldscherm van 11,6 inch, 14 inch en 15,6 inch. Het beeldscherm van 11,6 inch is het kleinste beeldscherm en de Medion notebook met een scherm van 15,6 inch is het grootst. Het aantal inch dat je het beste kunt kiezen, verschilt per persoon. Zo willen sommige mensen een beeldscherm dat zo groot mogelijk is, omdat ze graag games op hun laptop spelen. Anderen willen juist een beeldscherm dat klein en licht is, zodat de laptop gemakkelijk mee te nemen is naar het werk.

Gaming notebook Medion of een laptop voor het versturen van e-mails

Als je een Medion laptop gaat kopen, is het belangrijk om van tevoren alvast te bepalen waar je de laptop voor gaat gebruiken. Een laptop voor het spelen van games heeft namelijk een krachtigere processor nodig dan een laptop die je alleen nodig hebt om e-mails te versturen.

Een Medion laptop kopen bij wehkamp

Vanwege de verschillende technische specificaties van de laptops variëren de laptops ook onderling als het gaat om de prijs. Soms is er een laptop aanbieding van Medion en is het mogelijk om voor minder geld aan een goede laptop te komen. Heb je naast een computer ook nog andere elektronica, zoals een nieuwe printer of software nodig? Investeer dan vandaag nog en je hebt alle producten morgen al bij je thuis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.