HP touchscreen laptops

5 resultaten
aanbevolen

5 resultaten

Ontdek de HP touchscreen laptops bij wehkamp

Je kan je niet meer voorstellen dat je een smartphone zou hebben zonder touchscreen. Toch hebben lang niet alle laptops een touchscreen. Ontdek nu de voordelen van de HP touchscreen laptop bij wehkamp.

De voordelen van een chromebook touchscreen HP

Bij een chromebook met touchscreen van HP kies je de ene keer voor bediening door het scherm aan te raken en de andere keer gebruik je het toetsenbord. Net wat jou uitkomt. De HP touchscreen laptops werken net als een tablet. Dat is handig als je bijvoorbeeld aantekeningen wilt maken in een document. Ben je veel onderweg en werk je in de trein of het vliegtuig, dan gebruik je het toetsenbord. Met zo’n touchscreen ben je heel flexibel.

Formaat van je beeldscherm

Het formaat van het beeldscherm van een laptop wordt weergegeven in inches. Ben jij op zoek naar een klein en handzaam formaat voor onderweg? Kies dan de HP mini laptop met touchscreen. De HP laptop 2 in 1 touchscreen heeft een groter beeldscherm en een krachtige processor. Deze laptop is krachtig genoeg om jouw favoriete films en series op te kijken. Het apparaat is snel en heeft een hoge beeldkwaliteit waardoor je alles haarscherp ziet. Heb je liever een groter scherm? Kies dan voor de chromebook 14 inch touchscreen. Zo zit je niet voorovergebogen naar je scherm te turen als je bezig bent. Ook al is de schermafmeting groter; het apparaat is nog steeds licht en dun, en dus makkelijk mee te nemen.

HP Pavilion: heel wat te kiezen

HP heeft verschillende productlijnen. Zoek je een HP Pavilion touchscreen, dan heb je een ruime keuze bij wehkamp. Deze laptops hebben allemaal een IPS-paneel. We vermoeien je niet met de technische details. Als jij graag foto’s bewerkt, heb je veel baat bij een IPS-paneel. De kleuren zijn nauwkeurig en scherp.

Shop ook de accessoires voor je HP bij wehkamp

Naast je notebook touchscreen van HP koop je ook de accessoires voor je laptop bij wehkamp. Je bent zuinig op je laptop, dus onderweg wil je je HP laptop goed beschermen. Koop ook jouw laptoptas bij ons. Zo is je laptop optimaal beschermd. Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende modellen en formaten die precies passen bij jouw stijl en bij de laptop die je hebt. We hebben zowel tassen voor heren als voor dames.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.