Gaming laptops

19 resultaten
aanbevolen

19 resultaten

Gaming laptops voor optimale prestaties

Een gaming laptop kopen is een grote investering. Het kan je gaming skills ondersteunen of in de weg staan. Daarom is het zo belangrijk dat je de juiste kiest! Welk formaat prefereer je? Welk merk voldoet aan je eisen en – ook geen onbelangrijke vraag – hoeveel mag het kosten? Wij helpen je graag bij het vinden van de beste game laptops. Ga jij binnenkort een gaming laptop kopen? Let dan op deze aspecten!

Welke videokaart heb je nodig?

De videokaart is het eerste aspect waar je op moet letten wanneer je op zoek bent naar een laptop voor games. Welke videokaart je nodig hebt, is weer afhankelijk van wat voor games je speelt. Welke resolutie heb je minimaal nodig en welke prefereer je? Hoeveel frames per seconde kan de videokaart produceren? Als de games die jij speelt wat ouder zijn of weinig van je videokaart vereisen – denk aan The Sims of Minecraft – dan heb je genoeg aan een basis videokaart. Als je competitief online games speelt met zwaardere graphics, dan heb je een laptop nodig met bijvoorbeeld een NVIDIA GeForce GTX 1650. De nieuwste games die echt veel van je laptop eisen, vereisen een allround gaming laptop met een GTX 3000 videokaart.

Waar moet het scherm aan voldoen?

Welk scherm je kiest, hangt af van de kwaliteit die je wenst. Misschien speel je graag games in full HD, maar als je ook graag in 4K wilt spelen, zal je iets meer moeten uitgeven aan je aankoop. De verversingssnelheid van je scherm speelt een grote rol in je game-ervaring. Hoe meer Hz, hoe hoger de verversingssnelheid, hoe scherper het beeld is en hoe meer jij van je game geniet! Daarnaast moet je overwegen welk formaat scherm je wenst. Velen prefereren een 17 inch gaming laptop, maar je kunt natuurlijk ook voor een groter of kleiner formaat gaan.

Kies een laptop voor de toekomst

Hoe nieuwer en zwaarder de spellen, hoe meer er van je laptop vereist wordt. Daarom kunnen gaming laptops al snel ‘te oud’ zijn. Om te voorkomen dat je nieuwe investering binnen de kortste keren niet meer aan je wensen voldoet, kies je het beste voor een toekomstbestendige aankoop. Denk dan aan een laptop die over een NVIDIA GeForce RTX 3000 videokaart beschikt. Deze kaart produceert 60 frames per seconde en ondersteunt 4K resolutie. Bovendien geniet je van raytracing-technologie, waardoor de game er nog realistischer uitziet. Deze laptops hebben schermen die hoge ververssnelheden bieden, waardoor je geniet van de scherpste beelden tijdens het gamen.

Haal je favoriete merk in huis

Wil jij de beste gamer notebook in huis halen? Dan moet je natuurlijk uit de beste merken kiezen! Ga voor een MSI gaming laptop, een Asus gaming laptop, een HP gaming laptop of een laptop voor games van een ander merk. Ook voor een budget gaming laptop kun je bij ons terecht. Koop een gaming laptop die goedkoop is of spot een dure laptop in de aanbieding. Bij ons is alles mogelijk!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.