Apple laptops

26 resultaten
aanbevolen

26 resultaten

Wil je een Apple laptop kopen? Je slaagt bij wehkamp!

Apple laptops hebben geweldige specs en een stijlvol design, en ze gaan jaren mee. Wil je een Apple laptop kopen? Dan zit je op deze pagina goed. Hier vind je namelijk ons complete aanbod Apple laptops. Door deze laptops met elkaar te vergelijken, kom je er vanzelf achter welk model het beste bij je past. Wij helpen je graag een handje. Dit doen we door je wat meer informatie te geven over de laptops van Apple die we verkopen.

Kies je favoriete model

In de loop der jaren heeft Apple diverse modellen laptop op de markt gebracht. De bekendste en populairste modellen zijn de Apple Pro laptop, de Apple Mini laptop en de Apple Air laptop. Hieronder lees je over elk van deze modellen een korte uitleg.

Apple Pro

De Apple Pro wordt ook wel de Macbook Pro genoemd. Deze laptop heeft een razendsnelle processor, geweldige graphics en een Macbook Retina display. Daarnaast is de laptop uitgerust met een Macbook Pro touch bar. Dit is een unieke OLED-strip die een rij functietoetsen van de oudere modellen vervangt. De strip is niet alleen verlicht, maar ook aanraakgevoelig. Je gebruikt de strip voor diverse functies, afhankelijk van de app die je gebruikt.

Apple Mini

De Apple Mini staat ook wel bekend als de Mac Mini. Dit is eigenlijk geen laptop, maar een losse computer. Wil je niet te veel geld aan je nieuwe laptop uitgeven? Profiteer dan van een Apple laptop aanbieding, of bestel een Mac Mini. Dit is namelijk de goedkoopste Mac. Let op: een Mac Mini wordt altijd geleverd zonder monitor, toetsenbord en muis.

Apple Air

De Apple Air laptop oftewel Macbook Air is een sterk, gebruiksvriendelijk en lichtgewicht laptop die je gemakkelijk overal mee naartoe neemt. Deze grijze Apple notebook is ideaal als je veel onderweg bent, bijvoorbeeld voor je studie of voor je werk. En omdat de Air laptop zeer goede specs heeft, werk je hier zonder enige problemen mee. Ook als je wat zwaardere programma’s gebruikt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe laptop?

Als je een nieuwe laptop gaat kopen, kom je er al snel achter dat je ontzettend veel keuze hebt. Vind je het lastig om de juiste laptop te kiezen? Wij vertellen je graag waar je op moet letten.

Check bij het vergelijken van verschillende laptops in ieder geval de volgende zaken:

  • De processor. Een i3 processor is erg licht. Een i5 processor kan al zwaardere programma's aan. Een i7 processor is geschikt voor vrijwel alle computerprogramma's.
  • Het werkgeheugen. Voor de meeste mensen is 8 GB voldoende. Heeft je huidige laptop 16 GB? Dan kun je beter bij dit aantal GB's blijven.
  • De beeldschermgrootte. Een groter beeldscherm is gebruiksvriendelijker, maar neem je wel minder gemakkelijk met je mee.
  • Het gewicht. Ben je vaak onderweg? Koop dan een lichter model.

Bepaal voor jezelf aan welke eisen je nieuwe laptop moet voldoen. Hierna is het gemakkelijker om de beste laptop te vinden.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.