Acer laptops

41 resultaten
aanbevolen

41 resultaten

Werken, gamen en online shoppen met je nieuwe Acer laptop

Je hebt je laptop jarenlang met veel plezier gebruikt, maar nu merk je dat het apparaat toch echt aan vervanging toe is. Je wil niet zomaar een laptop kopen om je oude beestje te vervangen. Je zoekt een laptop die precies aan jouw eisen voldoet, lekker snel is en een lange levensduur heeft.

Mogen wij je een tip geven? Bekijk de laptops van Acer eens. Deze laptops zijn veelzijdig en snel, en gaan lang mee. Je vindt onze complete collectie Acer laptops op deze pagina.

Van 11 tot 17 inch

De een heeft het liefst een compacte laptop. De ander heeft een groter beeldscherm nodig om fijn te werken. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, een Acer laptop is voor jou een geschikte keuze. Acer verkoopt namelijk laptops van 11,6 inch, maar heeft ook grotere modellen in het aanbod. Bijvoorbeeld een Acer laptop van 15 inch of een Acer laptop van 17 inch.

Met of zonder touchscreen

Vind je het handig om zonder muis en toetsenbord te werken? Bestel dan een Acer laptop met touchscreen. Deze laptop wordt ook wel een Acer tablet laptop genoemd. Je gebruikt deze multifunctionele laptop als gewone laptop, maar ook als tablet.

Een Acer gaming laptop

Een gaming laptop biedt de beste specs voor fanatieke gamers. Is je gaming laptop aan vervanging toe? Of game je altijd op een standaard laptop, maar ga je nu toch voor het betere werk? Bestel dan een Acer gaming laptop bij wehkamp. Deze laptop biedt alle nodige features om je gaming experience naar een hoger niveau te tillen.

Een nieuwe laptop kopen: waar moet je op letten?

Wil je de beste Acer laptop kopen? Dan raden wij je aan om diverse modellen met elkaar te vergelijken. Hierbij let je in ieder geval op de volgende zaken:

  • Het model. Dit kan bijvoorbeeld een gaming laptop zijn, maar ook een laptop met touchscreen. Bepaal welk model het beste bij je past.
  • De grootte van het scherm.
  • De behuizing.
  • Het gewicht. Zeker als je je laptop regelmatig met je meeneemt naar school of naar je werk.
  • De processor. Bij Acer heb je de keuze uit veel verschillende processors, waaronder de Acer i5 laptop, de Acer i7 laptop en de Acer i9 laptop.
  • Het werkgeheugen.
  • De opslag.

En vind je design ook belangrijk? Kijk hier dan ook zeker naar als je de laptops vergelijkt. Zo heeft een Acer Predator laptop een andere look dan een Acer Aspire laptop. Je bepaalt helemaal zelf welk design jij het mooist vindt.

Bestel je nieuwe laptop bij wehkamp

Ga je een Acer laptop kopen? Vergelijk de laptops in onze collectie met elkaar en je vindt vanzelf de laptop die het beste bij je past. Met de filters aan de linkerzijde van deze pagina vergelijk je de laptops een stuk gemakkelijker.

Tip: profiteer van een Acer laptop aanbieding en je hebt het beste apparaat voor een lekker lage prijs.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.