computer

Windows laptops

Wil jij een nieuwe laptop kopen? Kies uit een ruim aanbod aan goede laptops. Laptops zijn dunner, lichter en eleganter geworden. Ga je voor mobiliteit, dan kies je voor een 13,3 inch of kleiner model ...

117 resultatensorteren op
aanbevolen

Windows laptops

Ben jij op zoek naar een goede laptop? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan Windows laptops. De meeste merken maken gebruik van het besturingssysteem Windows. Windows is gebruiksvriendelijk en blijft zich vernieuwen. De nieuwste Windows bevat meer mogelijkheden voor multitasking en een heleboel handige Apps die standaard worden meegeleverd.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

Waar je op moet letten bij de aanschaf ligt geheel aan jouw gebruik. Ga je bijvoorbeeld gebruik maken van zware programma’s let dan goed op de kracht van de processor. Hoe krachtiger, hoe sneller je laptop blijft bij het gebruik van de zware programma’s. Je kunt daarnaast ook filteren op de prijs, de schermgrootte, de opslagruimte, het interne werkgeheugen en natuurlijk je favoriete merk.

Service van wehkamp

Wil jij ook een Windows laptop of een bijbehorende laptoptas kopen? Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, dit is allemaal mogelijk bij wehkamp. Bestel je Windows laptop voor 23:59 uur en ontvang hem morgen al in huis*. Wanneer de aankoop niet voldoet aan je verwachtingen, kun je deze altijd binnen de retourtermijn gratis retourneren.