Touchscreen laptops

20 resultaten
aanbevolen

20 resultaten

Het beste van twee werelden: een laptop met touchscreen

Je gebruikt je laptop voor je werk. Met dit apparaat kun je gemakkelijk mails sturen, in tekstdocumenten werken en je administratie bijhouden. Moet je even snel een recept opzoeken, wil je even je Facebook checken of Netflixen op de wc? Dan pak je al snel je tablet. Dat werkt prima, maar wat als je deze apparaten met elkaar kunt combineren? Dan heb je geen losse tablet meer nodig, maar kun je je laptop overal voor gebruiken.

Een touchscreen laptop biedt het beste van twee werelden. Met dit apparaat kun je je dagelijkse werkzaamheden uitvoeren zoals je gewend bent. Ook kun je je laptop gebruiken als tablet, met handig touchscreen.

Waarom een laptop met touchscreen kopen?

Een touchscreen laptop heeft diverse pluspunten:

  • Deze laptop is erg handig voor onderweg. Je kunt ‘m onderweg namelijk als laptop gebruiken, maar ook als tablet.
  • Deze laptop is erg geschikt voor creatieve doeleinden, omdat je hier direct op kunt tekenen. Overigens ook handig als je contracten moet tekenen voor je werk.
  • Je hebt geen muis nodig om met deze laptop te kunnen werken.

Ook is de laptop erg geschikt voor mensen die visueel zijn ingesteld. Je ziet namelijk direct wat je hebt geopend en je kunt in dit scherm weer gemakkelijk navigeren. Vind je een tablet daarom erg fijn werken, maar mis je een toetsenbord? Dan is een 2 in 1 touchscreen laptop perfect voor jou.

Kies zelf je beeldschermgrootte

Ben je vaak op pad? Dan kun je het beste een mini laptop met touchscreen kopen. Deze neem je namelijk gemakkelijk met je mee, eventueel zelfs in een kleine handtas. Een kleine 2 in 1 touchscreen laptop heeft een schermgrootte van 10,1, 11,6 of 12 inch. Liever een wat groter beeldscherm? Kies dan voor een laptop met een scherm van 13,3 inch of een 14 inch touchscreen laptop. De laptops met een scherm van 15,6 inch en 17,3 inch zijn nog een maatje groter. Deze zijn geschikt voor mensen die hun laptop vaak op dezelfde plek gebruiken, zoals thuis of op kantoor.

Een groot aanbod laptops met touchscreen

Op deze pagina vind je ons complete aanbod laptops met touchscreen. We verkopen laptops van diverse bekende merken, waaronder HP, Acer, Asus en Lenovo. Wil je een HP laptop touchscreen kopen? Gebruik het menu aan de linkerzijde van deze pagina om snel te vinden waar je naar op zoek bent.

Tip: de 4k touchscreen laptop

Vind je de beeldkwaliteit van jouw nieuwe laptop erg belangrijk? Bestel dan een ultra hd laptop. Een ultra hd laptop wordt ook wel een 4k touchscreen laptop genoemd en biedt een uitstekende beeldkwaliteit. Ideaal voor mensen met een creatief beroep die hun laptop veel voor hun werk gebruiken.

De beste laptop voor een lage prijs

Wil jij de beste laptop kopen, maar wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Profiteer dan van een laptop touchscreen aanbieding. Zo koop je een goedkope laptop met touchscreen van uitstekende kwaliteit.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.