2-in-1 laptops

Het beste van 2 werelden. Ga voor een 2-in-1-laptop als je de rekenkracht van een laptop wil in combinatie met het nieuwe Windows 10 en de flexibiliteit van een tablet. Bij een 2-in-1-laptop koppel je het toetsenbord gemakkelijk af van het touchscreenscherm of je "slide" hem weg en zo heb je een Windows-tablet.

9 resultaten
nieuwste collectie

9 resultaten

2-in-1-laptops

Een 2-in-1-laptop is een combinatie van een tablet en een laptop. Deze laptops zijn er in in twee varianten, één waarbij je het scherm los kunt klikken van het toetsenbord en daarna los als tablet kunt gebruiken en één waarbij je het scherm 360 graden kunt draaien, zodat je de laptop als tablet kunt gebruiken. Een 2-in-1-laptop is uitgerust met een Intel-processor en Windows-software en verkrijgbaar met schermgroottes van 10,1 inch tot 15,6 inch. Een 2-in-1-laptop heeft altijd een touchscreen om de laptop als tablet te kunnen gebruiken. Het mooie aan een 2-in-1-laptop is dat je deze als volwaardige laptop kunt gebruiken, maar ook voor even snel gebruik of lekker ontspannen op de bank in de vorm van een tablet. Dankzij de speciale energiezuinige processoren kun je extra lang werken of bijvoorbeeld films kijken op Netflix.

Welke 2-in-1-varianten zijn er?

De 2-in-1-laptop is verkrijgbaar van bekende merken als Acer, Asus, HP, Lenovo en Samsung, alleen Apple heeft nog geen 2-in-1 laptop. Ga je de laptop veel meenemen, dan is een compacter formaat handig. Kies dan bijvoorbeeld voor een 10,1 inch of een 13,3 inch scherm, dankzij de mogelijkheid van een full hd scherm kun je hier nog steeds erg goed op werken. Ga je de laptop meer thuis gebruiken, dan zijn de laptops met een 14 inch of 15,6 inch scherm een aanrader. De keuze tussen een Intel Celeron of bijvoorbeeld een Intel Core i5-processor hangt af van de programma’s die je op de laptop wil kunnen draaien.

2-in-1 met afneembaar toetsenbord

Een 2-in-1-laptop met een afneembaar toetsenbord is ideaal wanneer je veel onderweg bent. Met toetsenbord werk je prettig aan verslagen en losgekoppeld van het toetsenbord heb je een dunne tablet om in de trein een filmpje te kijken of te surfen.

2-in-1 met omklapbaar scherm

Een 2-in-1-laptop met een omklapbaar scherm is vaak wat goedkoper dan een 2-in-1-laptop met een afneembaar toetsenbord. De laptop blijft iets dikker in de tabletstand, maar dankzij de eenvoudige actie is de laptop snel om te toveren van een laptop naar een tablet en andersom.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.