Inktcartridges

Cartridges voor je printer gaan helaas niet eeuwig mee, dus die zul je vroeg of laat moeten vervangen. Om snel de juiste cartridge te kunnen vinden, selecteer je simpel het merk printer dat je hebt. Of nog handiger: op de lege cartridges staat vaak een fabriektype, waar je ook op kunt filteren. Zo vind je in een paar tellen de cartridges waarvan je zeker weet dat ze in je printer passen.

116 resultaten
aanbevolen

116 resultaten

Cartridge

Als je de trotse bezitter bent van een printer, dan weet je dat er vroeg of laat een nieuwe cartridge in zal moeten. Of je nu een inkjet- of laservariant hebt. Ook de toner die in laserprinters gaat, wordt vaak door mensen aangeduid als cartridge, dus die hebben we samengevoegd met de inktvarianten in ons assortiment. Honderden verschillende producten zijn het in totaal. Dat is niet zo verwonderlijk, want elke cartridge is geschikt voor een ander type printer. Je kunt heel eenvoudig doorklikken naar het merk dat jij hebt. Zo zie je meteen de cartridges voor je HP, Canon, Epson, Lexmark, Samsung of Brother. Welke cartridge je ook nodig hebt, de kans is heel groot dat je hem bij wehkamp.nl vindt. Dankzij onze prima service, snelle levering en goede prijs/kwaliteitverhouding kun je binnen de kortste keren weer de mooiste afdrukken maken.

Kies je één cartridge of een voordeelverpakking?

Of je nu een inkjetprinter of een laserprinter hebt, het kan je veel voordeel opleveren als je een multipack koopt in plaats van een losse cartridge. Dat is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid prints die je maakt per jaar en of het een voordeelverpakking is waar twee dezelfde cartridges in zitten of dat je bijvoorbeeld een zwarte cartridge met een kleurencartridge samen in één verpakking krijgt. Als deze voordelige varianten er ook voor jouw type printer zijn, is het zeker de moeite waard om eens te kijken hoeveel je dit oplevert. Verder kun je vertrouwen op de beste kwaliteit, omdat we uitsluitend cartridges leveren van de printerfabrikanten. Dat print een stuk beter!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.