Turtle Beach headsets

13 resultaten
aanbevolen

13 resultaten

Vind de beste Turtle Beach headsets en optimaliseer je game-ervaring

Goed gamen doe je met een gaming toetsenbord, een gaming muis en uiteraard een goede headset – en welke headsets zijn nu beter dan die van Turtle Beach? Zij zijn de voorlopers in hun marktsector en bieden jou producten aan waarmee jij van de laatste innovaties geniet. Of je nu gamet met een PlayStation, een Xbox of je pc – je game-ervaring wordt nog beter met een Turtle Beach gaming head set. Welke PS4, Xbox of PC gaming headset past bij jou?

Draadloze of niet-draadloze headset kopen

Ga je voor een Turtle Beach wireless headset of kies je voor een model met draad? Beide hebben zo hun voordelen. Een bedrade headset hoef je nooit op te laden. Bovendien weet je zeker dat er geen vertraging zit op de audio, omdat de verbinding via een draad stabiel is. Aan de andere kant heb je met een Turtle Beach bluetooth headset geen last van een draad dat in de weg zit, in de knoop raakt of te kort is. Ook is er geen draad die kapot kan gaan.

Van welke console maak je gebruik?

Sommige headsets zijn speciaal bedoeld voor een type console. Bedenk dus van tevoren of je op zoek bent naar een gamers headset voor de PS4, de pc, de Xbox of iets anders. Maak je gebruik van verschillende consoles? Kies dan voor een variant die een 3,5 mm jack heeft. Deze kun je in principe overal op aansluiten. Houd er wel rekening mee dat je console in dit geval wellicht niet alle functies van je headset ondersteunt. Wil je optimaal genieten van je headset? Kies dan een type dat bij je gamingplatform past, bijvoorbeeld een Turtle Beach Stealth 600 wireless headset voor je Xbox One of een Ear Force Recon 70P gaming headset voor je PS4 of PS5.

De belangrijkste microfoonfuncties van Turtle Beach headsets

Game je online? Dan is een goede microfoon bijna net zo belangrijk als goede audio. Kies voor een headset met noise cancelling, zodat teamgenoten geen last hebben van geluiden uit jouw omgeving. Snel even een telefoontje aan kunnen nemen zonder je spel te onderbreken? Kies voor een headset met een mute-functie. Zodra je de microfoon mute, kunnen andere gamers niet met jouw gesprekken meeluisteren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.