Logitech headsets

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Ervaar het gemak van een headset

Gamen, muziek luisteren, vergaderen: velen van ons doen deze activiteiten dagelijks en het is dan wel zo prettig als anderen er geen last van hebben. Oordopjes kunnen in dit geval een oplossing zijn, maar een headset is een stuk comfortabeler! Bij wehkamp vind je allerlei producten van het merk Logitech, een Zwitsers bedrijf dat innovatieve elektronica verkoopt, zoals tablets & e-readers, maar ook headsets.

Bekabelde of draadloze headset van Logitech

Je verbindt de headsets van Logitech door middel van een draad met je telefoon, console, tv of computer, maar er zijn ook een aantal headsets zonder draad. Het voordeel van een Logitech wireless headset is dat je heel veel bewegingsvrijheid hebt. Je loopt bijvoorbeeld gemakkelijk even naar het koffiezetapparaat tijdens een call en kunt ook spontaan opspringen en juichen als je hebt gescoord met je favoriete game.

Profiteer ook van de andere voordelen

Naast de keuze voor het gemak van een draadloze headset, geniet je met een Logitech headset van nog veel meer voordelen. Zo heeft de microfoon van de Logitech gaming headset een flip-to-mute-microfoon die eenvoudig te dempen is als je even niet wil dat iemand je hoort. De Logitech gaming headset heeft bovendien oorstukken die ontzettend licht van gewicht zijn en 90 graden kunnen roteren! Zowel de oorstukken als de hoofdband zijn zo ontworpen dat de druk van je oren blijft. Zelfs als je het gamen uren achter elkaar volhoudt, zit deze Logitech headset nog steeds comfortabel!

Bestel vandaag en ontvang je headset morgen al

Wil je ook ervaren hoe heerlijk Logitech noise cancelling is? Of het geweldige geluid van de Logitech headset surround sound ervaren? Bestel dan vandaag je headset bij wehkamp en we bezorgen 'm morgen al bij je thuis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.