Headsets

Het maakt niet uit welke game je speelt, wil je iets delen of vragen aan een andere gamer? Dan doe je dit gemakkelijk via een gaming headset. En die headset, die vind je hier. Kies je voor een draadloze headset, een mono-chat headset of voor een headset speciaal geschikt voor PlayStation of Xbox? Wat je ook zoekt, je vindt het hier!

94 resultaten
aanbevolen

94 resultaten

Headsets

Een comfortabele headset is van groot belang tijdens lange gamingsessies. Een gaming-headset biedt je een comfortabele stereo-geluidservaring van hoge kwaliteit en maakt online chatten eenvoudiger.

Merken gaming-headsets

Bij wehkamp vind je een groot assortiment van bekende merken als Razer, Steelseries en Tritton Technologies. Van belang is dat je weet waarvoor je de headset wil gebruiken. Zo kan deze geschikt zijn voor de PlayStation4, Xbox One, PC, PlayStation3 of Xbox 360. Maar we hebben ook universele gaming-headsets.

Opties

Ook kun je er de voorkeur aan geven om een headset met of zonder chatset te willen en of je deze ook los kunt koppelen zodat je hem ook als koptelefoon kunt gebruiken. Bij wehkamp vind je headsets met vele specificaties, wil je bijvoorbeeld een headset met oorschelpen of wil je een in-ear headset, wil je hem bedraad of voorzien van bluetooth. Ook in de bediening kunnen er verschillen zitten. Handig is dat de headset gebruiksvriendelijke in-line-audiobesturing heeft, zodat je direct het volume kan regelen.

Bestellen

Jij hoeft eigenlijk alleen nog maar een keuze te maken over wat je graag in jouw headset terugziet en wehkamp zorgt dat deze zo snel mogelijk bij je in huis komt. Natuurlijk met de service die je van ons gewend bent.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.