Fotoprinters

Tegenwoordig neem je je foto's overal eenvoudig digitaal mee naar toe. Maar eerlijk is eerlijk: wat is er leuker dan een stapel foto's te hebben die je één voor één kunt bekijken? Met je eigen (mobiele) fotoprinter hoef je voor het afdrukken van foto's niet eens de deur uit. De fotoprinters hebben bovendien een WiFi-ontvanger of zijn voorzien van bluetooth, waardoor je overal in huis foto's vanaf je tablet, smartphone of laptop af kunt drukken.

Fotoprinter

Wanneer je veel foto’s maakt en je deze foto’s wilt afdrukken is een fotoprinter een handige toevoeging aan je fototoestel. Wanneer je een mooie foto hebt gemaakt, wil je deze ook in goede kwaliteit printen. Waar andere printers de foto niet perfect afdrukken, doet de fotoprinter dit wel. Dankzij speciale ingebouwde functies zie je op de foto de details en vormen net zo scherp als in het echt. Zo beleef je het moment optimaal opnieuw en blijf je genieten van het resultaat.

Kies de printer die bij je past

Er zijn verschillende soorten fotoprinters, voor iedereen is er één die bij hem of haar past. Waar de ervaren fotograaf een grote en sterke printer nodig heeft, zijn er ook fotoprinters voor de thuisfotograaf. Deze printers zijn compacter dan de professionele printers, maar leveren ook zeer goed resultaat. Zo druk je ook thuis de mooiste foto’s af in hoge kwaliteit. Daarnaast hebben de printers elk weer verschillende eigenschappen. Wil je direct vanaf je camera foto’s printen dan heb je een fotoprinter met een Wi-Fi verbinding nodig, bijvoorbeeld de Canon Pixma IP7250.

Bepaal het formaat

Wanneer je een foto wilt afdrukken op een groot formaat heb je een printer nodig die dit formaat kan afdrukken. Hiermee onderscheiden de verschillende fotoprinters zich van elkaar. Wanneer je foto’s alleen wilt afdrukken op A4-formaat, heb je geen fotoprinter nodig die verschillende formaten kan printen. Maar wil je die ene mooi foto op groot formaat uitprinten, dan heb je een fotoprinter nodig die ook A3-formaat kan afdrukken. Zo is er voor elke fotograaf een geschikte printer.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.