All-in-one printers

Printen, scannen, kopiëren; met een all-in-one-printer kun je alle kanten op. Tegenwoordig hebben veel all-in-one printers ook een WiFi-functie. Hiermee kun je vanaf elke plek in huis printen; niet alleen vanaf je computer of laptop, maar ook vanaf je smartphone. Kies uit meer dan 50 modellen van topmerken als HP, Canon en Brother.

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

All-in-one-printer

Of het nu thuis is of op kantoor, af en toe wil je gewoon iets kunnen printen. Dat kan bijvoorbeeld een scriptie zijn waar je lang aan gewerkt hebt, maar ook die leuke foto van je gezin die je op je bureau wilt zetten. Als je een nieuwe printer wilt, kun je net zo goed meteen voor een all-in-one-printer gaan. Want je weet dat je vast nog wel een keer een kopietje moet maken van iets. Of dat je een document wilt scannen om het digitaal op te slaan of te e-mailen naar iemand. Dat is wat een all-in-one-printer allemaal voor je kan doen. Wij hebben de printers die jij zoekt. Maak je keuze uit ons uitgebreide assortiment en voor je het weet print, scan en kopieer je als geen ander! Je weet dat je bij ons altijd kunt vertrouwen op een snel en makkelijk bestelproces. De prijs/kwaliteitverhouding is altijd goed en onze service is meer dan prima.

Een aantal all-in-one-printers op een rij

Wil je thuis voordelig en eenvoudig je eigen foto’s printen, maar ook dubbelzijdige documenten? Dat kan met de HP Photosmart 5520 e-All-in-One printer. Dankzij draadloze mobiele printondersteuning kun je vanaf elke locatie printen. Zonder dat je een computer nodig hebt kun je een scan maken en deze naar een e-mailadres versturen. Printen kan ook rechtstreeks vanaf geheugenkaarten met dank aan het kleurentouchscreen. Kies je voor de Epson Expression Home XP-215, dan profiteer je van Epson Connect voor meer flexibiliteit en vrijheid. Vanaf smartphones en tablets kun je via WiFi. Prints maken met deze all-in-one printer. Hij heeft een automatische setup daarvoor, dus draadloos afdrukken en scannen gaat in een handomdraai. Veel plezier ermee!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.