All-in-One PC's

Staat je computer vaak op dezelfde plek? Dan is een all-in-one-computer het overwegen waard. De naam zegt het al: een all-in-one-computer is alles in één. De computer zit geïntegreerd in het beeldscherm en je krijgt er gelijk een toetsenbord en muis bij. Bovendien zijn de all-in-one-computers met hun stijvolle uiterlijk een mooie toevoeging aan je interieur.

33 resultaten
aanbevolen

33 resultaten

All-in-one-pc

Alles in één, dat is precies wat je krijgt als je kiest voor een all-in-one-pc. Je computer en monitor zijn samengevoegd en soms zit daar zelfs ook nog een touchscreen bij, zodat je niet eens meer continu een muis en toetsenbord nodig hebt. Een ander voordeel van all-in-one-pc’s is dat ze vaak een geweldig ontwerp hebben, zodat je ze graag als interieurelement in je kamer of kantoor zet. Welk merk of type je ook zoekt, wij hebben een ruim assortiment voor je met volop keuze. Bekijk op je gemak welke jouw voorkeur heeft, zodat je snel en eenvoudig je all-in-one-pc kunt bestellen. Selecteer op beeldschermgrootte, type processor, harde schijf, intern geheugen, merk en budget. Dan kom je vanzelf bij jouw ideale computer uit. Een goede prijs/kwaliteitverhouding en uitstekende service is wat we je bieden. Daar kun je op vertrouwen bij wehkamp.nl!

Welke all-in-one-pc kies jij?

De Samsung ATIV One 5 Style is een prima all-in-one-pc met Windows 8.1, een prachtig gestroomlijnd design en briljante multimediaprestaties. Het scherm is Full-HD (1920 x 1080), dus daar kun je alles prima op zien en bewerken. Wil je het liever wat eenvoudiger houden, dan is de OneTwo S A5200 NL van Packard Bell iets voor jou. Deze all-in-one-computer is perfect voor internetten, social media, gamen en films kijken. Het 19.5-inch scherm en de krachtige processor staan voor je klaar! Tot slot hebben we de HP ENVY Recline 23 TouchSmart voor je. Een all-in-one pc met touchscreen en een revolutionair verstelbaar ontwerp. Kies uit vier verschillende standen hoe jij hem wilt gebruiken. Inclusief Beats Audio en Full HD!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.