Coming Kids polyether matras (90x200 cm), Wit

  Coming Kidspolyether matras (90x200 cm)

  198.95
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Coming Kids polyether matras (90x200 cm)

  Op zoek naar een geschikt matras voor je uitschuif bed? Dan is dit matras van Coming Kids perfect.
  Het matras is geschikt voor uitschuifbedden die je van 90x200 naar 180x200 kunt uitschuiven. Hierdoor is dit matras ook uitstekend voor bij het Rough bed van Coming Kids. Wanneer je het bed op de 1 persoons afmeting hebt staan is het matras dubbel geklapt en zodra je het bed uitschuift naar een 2 persoons bed kun je het matras uitklappen.

  Het matras heeft een polyethervulling van SG25 en een dikte van 16 cm in de 90x200 cm ligmaat en 8 cm in de 180x200 cm ligmaat. Het maximale gewicht voor het matras is 90kg.

  Onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je kind zo lang mogelijk kan genieten van het nieuwe matras. Het is daarom belangrijk om je matras goed te onderhouden. Ons advies is om het matras regelmatig te draaien en te keren. Daarnaast adviseren wij het gebruik van een matrasbeschermer.

  De levering
  Onze bezorgers brengen dit matras naar de kamer waar je kind er straks op ligt te slapen. 
  Tip: meet voor aankoop wel even goed of het matras ook door je trapgat of gang past. 

  Op het Coming Kids kindermatras geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties