Coming Kids ladekast Flint, Wit

  Coming Kidsladekast Flint

  519.-
  ladekast
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Coming Kids ladekast Flint

  De ladekast Flint van Coming Kids is gemaakt van stevige MDF panelen in combinatie met een metalen onderframe. Door deze combinatie heeft de ladekast een stevige bouw. De ladekast Flint heeft drie grote lades die genoeg ruimte bieden om spullen in op te bergen. De handgrepen met een uitstraling van eikenhout zijn een leuk detail van deze ladekast.

  Kenmerken
  - Zelfbouw pakket met eenvoudige montage instructie
  - Strakke uitstraling door het witte MDF met eiken details
  - Maak je slaapkamer compleet met de andere meubelen uit de Flint serie

  Afmeting
  93x90x55 cm (hxbxd)

  Het onderhoud

  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe kast zolang mogelijk mee gaat. Zet de kast daarom altijd volgens de bijgeleverde instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om de kast fris en stofvrij te houden is het geen probleem om deze af te nemen met een vochtige doek.

  De levering
  Uiteraard brengen wij de Flint kast van Coming Kids naar de kamer waar jij hem graag wil hebben staan. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is de kast in elkaar zetten! De handleiding van de kast wordt meegeleverd. 

  Op de Flint ladekast geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties