Coming Kids kindermatras 70x150 (70x150 cm)
 • Uitverkocht

  Coming Kidskindermatras 70x150 (70x150 cm)

  89.-80.09je bespaart 8.91
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Slaapdeals

  Slaapdeals

  Profiteer nu van kortingen tot 500.- op heel veel slaapkamer items. Deze actie loopt tot en met maandag 20 juli 2020. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. Ontdek hier alle deelnemende artikelen.

  Coming Kids kindermatras 70x150 (70x150 cm)

  Voor je kindje wil je natuurlijk weten wat je van dit Coming Kids polyether matras kunt verwachten. Het matras heeft een polyethervulling SG25. Het matras heeft een dikte van 9 cm. De ligmaat van dit matras is 70x150 cm en geschikt voor de Flex bedden van Coming Kids met deze ligmaat. Het maximale gewicht voor dit matras is 90kg.

  Onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je kind zo lang mogelijk kan genieten van het nieuwe matras. Het is daarom belangrijk om je matras goed te onderhouden. Ons advies is om het matras regelmatig te draaien en te keren. Daarnaast adviseren wij het gebruik van een matrasbeschermer.

  Probeer het uit
  We kunnen ons voorstellen dat je het lastig vindt om een matras online te kopen. Bij wehkamp mag je 14 dagen nadenken over je aankoop, dus je kunt gemakkelijk een paar nachtjes proefslapen. 
  LET OP! Het matras dient proef beslapen te worden in de originele verpakking. Mocht het matras toch niet geheel naar wens zijn, dan halen we deze gratis weer thuis op.

  De levering
  Onze bezorgers brengen dit matras naar de kamer waar je kind er straks op ligt te slapen. 
  Tip: meet voor aankoop wel even goed of het matras ook door je trapgat of gang past. 

  Op het Coming Kids kindermatras geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  Bijzonderheid