Coming Kids bureau Flint, wit/eiken
 • Uitverkocht

  Coming Kidsbureau Flint

  248.95
  Bureau
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Coming Kids bureau Flint

  Het bureau Flint van Coming Kids heeft een bureaublad van gefineerd plaatmateriaal. Het onderstel van het bureau is van metaal. Deze combinatie past in zowel een jongens- als meisjesslaapkamer. Het bureau kan ook gebruikt worden in combinatie met het nachtkastje uit dezelfde serie.

  Afmeting
  87x120x60 cm (hxbxd)

  Het onderhoud

  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bureau zolang mogelijk mee gaat. Zet het bureau daarom altijd volgens de bijgeleverde instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bureau fris en stofvrij te houden is het geen probleem om deze af te nemen met een vochtige doek.

  De levering
  Uiteraard brengen wij het Flint bureau van Coming Kids naar de kamer waar jij hem graag wil hebben staan. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is het bureau in elkaar zetten! De handleiding van het bureau wordt meegeleverd. 

  Op het Flint bureau geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties