Collistar Unico Universal Youth Essence serum - 50 ml
 • -24%

  CollistarUnico Universal Youth Essence serum - 50 ml

  88.9966.75je bespaart 22.24
  vandaag besteld, morgen in huis

  Collistar Unico Universal Youth Essence serum - 50 ml

  Een krachtig en absoluut uniek serum dat de huid, als een waardevol supplement, de nodige energie geeft om zich te herstellen en het herstelproces van de huid te activeert door de energiestofwisseling van de cellen te verbeteren.
  De unieke textuur is een revolutionaire infusie van actieve bestanddelen geconcentreerd in een hydraterend serum met microbolletjes vitamine E- met een antioxidante en regenererende werking.
  De unieke formule bevat een uiterst efficiënte en gloednieuwe substantie die de huid een jeugdige uitstraling geeft. Het serum bevat de exclusieve combinatie van twee Ginseng-extracten, die de huid niet alleen een krachtige energieboost geven maar de huidcellen ook beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, inclusief schade door blauw licht.
  Een kostbaar Hibiscus-extract bevordert het herstellende vermogen van de huid door de intercellulaire communicatie te verbeteren en de natuurlijke afweermechanismen van de huid te stimuleren.
  Het in de formule aanwezige hyaluronzuur zorgt voor een optimale hydratatie en versterkt de huidbarrière.
  Een ware universele behandeling: het hele jaar door van essentieel belang, onmisbaar op elke leeftijd, geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huid.

  ‘s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen. Een dosis volstaat voor gelaat en hals. Na het aanbrengen van Unico® Serum brengt u, indien nodig, uw gebruikelijke verzorgende crème aan. U kan Unico® Serum aanbrengen
  voordat u uw zonverzorging aanbrengt.
  lees meer

  Specificaties