Collistar Sublime Black Precious gezichtscrème - 50 ml
 • uitverkocht

  CollistarSublime Black Precious gezichtscrème - 50 ml

  72.9954.75je bespaart 18.24
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Collistar Sublime Black Precious gezichtscrème - 50 ml

  Collistar Research heeft een revolutionaire crème ontwikkeld met een verbazingwekkende zwarte kleur die in contact met de huid verdwijnt en zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid
  en jeugdigheid’. Een high tech formule en kostbare ingrediënten voor een ongekende doeltreffendheid. Deze volstrekt unieke en ongeëvenaarde crème is gecreëerd op basis van een ultra technologische formule die kostbare ingrediënten bevat met een krachtige regenererende, herstellende en ontgiftende werking. De crème heeft een lichte, fluweelzachte en tegelijkertijd luxueuze en ultra gladde textuur. Het gezicht ziet er meteen subliem uit met een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt. De verzorgende werking is snel en buitengewoon te noemen dankzij de actieve ingrediënten: zwarte orchidee extract beschermt en hydrateert, stamcellen van witte gardenia regenereren en verstevigen, gehydroliseerde zwarte parel verheldert en revitaliseert en carnosine, een ingrediënt met een krachtig herstellend, antioxidant en detox effect.

  Masseer de crème zachtjes vanuit het centrum van het gezicht naar buiten en opwaarts vanaf de hals basis. Beëindig de behandeling door met beide handen zachtjes op gezicht en hals te drukken om opname van de actieve ingrediënten te bevorderen.
  lees meer

  Specificaties