Code vein (PlayStation 4)
 • uitverkocht

  Code vein (PlayStation 4)

  7.99je bespaart 24.-
  31.99adviesprijs
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Code vein (PlayStation 4)

  - Als de dood nadert, staan wij op: In een nabije toekomst maakt een mysterieuze ramp een einde aan de wereld zoals wij die kennen. De wolkenkrabbers die ooit symbool stonden voor welvaart lijken nu meer op grafzerken, doorboord door de Thorns of Judgment. In het midden van de verwoesting ligt een verborgen samenleving van Revenants, genaamd Vein, waar de laatste overgeblevenen vechten om te overleven. Zij zijn gezegend met gaven van kracht, verkregen in ruil voor hun herinneringen en een dorst naar bloed. Maar wie te diep zinkt in bloeddorstigheid, riskeert te veranderen in een van de Lost: hongerige monsters die hun menselijkheid hebben verloren. In CODE VEIN daal je af naar de diepste krochten van de hel om je verleden te ontdekken en uit deze nachtmerrie te ontsnappen.

  - Verenig je om te overleven: CODE VEIN biedt een verhaalgedreven dungeon-ervaring. Creëer jouw eigen personage, kies jouw partner en ontdek een wereld van vernietiging, overspoeld door de Lost. Combineer jullie krachten en bescherm elkaar tegen verrassingsaanvallen of sterke vijanden door gebruik te maken van je Blood Veil en je wapens. Bedenk je goed welke partner je kiest, want iedereen brengt een eigen vechtstijl en achtergrondverhaal mee.

  - Onder de Veil: Word sterker door je vijanden leeg te zuigen met jouw Blood Veils. Met “Gifts”, die teren op vijandelijk bloed, kun je jouw kracht vergroten, vijanden verzwakken, en nieuwe aanvallen gebruiken.

  - Grote uitdagingen brengen grotere beloningen: Neem het op tegen de Lost in de grimmige wereld van CODE VEIN. Kies uit een groot aantal wapens, zoals bajonetten, bijlen en speren, en vecht zoals jij dat wilt. Door slim gebruik te maken van de krachten van je partner en Blood Veil-enhancements, kun je de meest dreigende vijanden neer halen.
  lees meer

  Specificaties

  GenreAdventure & RPG
  PlatformSony PlayStation 4
  EAN3391891995931
  artikelnummer65-18-68

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.