Cobb Premier gasbarbecue

  CobbPremier gasbarbecue

  215.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Cobb Premier gasbarbecue

  Cobb heeft een gasbarbecue ontwikkeld, speciaal voor iedere liefhebber van koken op gas. De Cobb Premier gasbarbecue is een gebruiksvriendelijke barbecue die gelijk klaar is voor gebruik als je hem aanzet. Met deze Cobb Premier gasbarbecue kun je eenvoudig en snel buiten tafelen.

  Gasbarbecue
  De barbecue kun je aansluiten op een klein gasflesje met butaan/propaangas, ISO butaan of butaan gas met EN417 schroefdraad en veiligheidsventiel. De temperatuur is eenvoudig te regelen tijdens het koken.

  Onderdelen
  De Cobb Premier gasbarbecue wordt geleverd in verschillende onderdelen. De barbecue zelf bestaat uit een mantel met een ingebouwde gasbrander, een kom en een deksel met handvat. Ook wordt er standaard een basisplaat met antiaanbaklaag meegeleverd en een handvat om de plaat te kunnen verplaatsen. Nog een voordeel: Alle onderdelen, met uitzondering van de mantel, kunnen in de vaatwasser!

  Veelzijdigheid
  Je kunt niet alleen grillen met de Cobb Premiergas barbecue. Met de verschillende, los verkrijgbare barbecueplaten is het ook mogelijk om te bakken, braden, wokken en roken.

  Kenmerken:
  -
  Grilloppervalk: 30cm
  - Hoogte: 40cm
  - Hoogte zonder deksel: 20,5cm
  - Gewicht: 4,5kg
  lees meer

  Specificaties