Cobb Premier barbecue
 • uitverkocht

  CobbPremier barbecue

  159.-
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Cobb Premier barbecue

  Ontdek hoe snel barbecues warm kunnen worden met deze zilveren Cobb Premier barbecue. Binnen drie minuten kun je starten met het grillen van vlees en groenten! De barbecue is eenvoudig mee te nemen door zijn formaat en kan op alle denkbare oppervlakten staan. De Cobb Premier staat stabiel op zachte rubberen voetjes. De buitenzijde wordt niet heet, waardoor hij ook nog eens veilig in gebruik is. De Cobb barbecues verbruiken 80% minder briketten dan een brikettenbarbecue en dus ook nog eens een stuk zuiniger!

  Onderdelen
  De Cobb Premier barbecue wordt geleerd in zes onderdelen. De barbecue zelf bestaat uit een mantel, een kom, een brikettenmandje en een roestvrijstalen deksel. Daarnaast wordt er ook een basisplaat meegeleverd en zit er een handvat om de basisplaat te verplaatsen bij. Nog een voordeel: alle onderdelen, met uitzondering van de mantel, kunnen in de vaatwasser!

  Cobble stone
  De Cobble stones zijn briketten die zijn ontwikkeld door Cobb. Met deze soort briketten zijn de barbecues nog sneller warm. Binnen drie minuten is de barbecue klaar voor gebruik. Het is ook mogelijk om normale briketten in de barbecue te gebruiken.

  Veelzijdigheid
  Je kunt niet alleen grillen met de Cobb Premier barbecue. Met de verschillende, los verkrijgbare barbecueplaten is het ook mogelijk om te bakken, braden, wokken en roken.

  Kenmerken:
  - Hoogte: 32,5cm
  - Hoogte zonder deksel: 17,5cm
  - Grilloppervlak: 30cm
  - Gewicht: 4kg
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Cobb