overzicht
Cloverfield 1-3 (Blu-ray)
 • -38%

  Cloverfield 1-3 (Blu-ray)

  35.9921.99je bespaart 14.-
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Cloverfield 1-3 (Blu-ray)

  - Cloverfield: Vijf jonge New Yorkers geven een afscheidsfeestje voor hun vriend Rob die binnenkort naar Japan vertrekt. Terwijl het feest in volle gang is, wordt de stad plotseling aangevallen. Verteld vanuit het perspectief van hun eigen videocamera, volg je de vrienden die zo snel mogelijk Manhattan moeten verlaten, willen ze het er levend vanaf brengen….

  - 10 Cloverfield lane: Buiten is het gevaarlijk en binnen is het angstaanjagend in deze nieuwe thriller van producer J.J. Abrams. Na een ernstig auto-ongeluk wordt een jonge vrouw wakker in een bunker. Terwijl zij vreest te zijn ontvoerd, claimt een Doomsday Prepper haar te hebben gered van een apocalyptische aanval waardoor de wereld onbewoonbaar is geworden. Zijn verdachte handelingen laten haar twijfelen aan zijn motieven, ze zal moeten ontsnappen om de waarheid te ontdekken.

  - Cloverfield paradox: Met deze mysterieuze scifi-thriller voert producer J.J. Abrams je dieper mee in het Cloverfield-universum dan ooit tevoren. Terwijl op hun thuisplaneet een verwoestende energieoorlog dreigt, voeren wetenschappers in een baan om de Aarde een hachelijk experiment uit. Ofwel boren ze een oneindige energiebron aan, ofwel raken ze gevangen in een angstaanjagende alternatieve realiteit. The Cloverfield Paradox, is de ultieme reis naar het onbekende.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand