Clinique Facial Soap with Dish Oily Skin gezichtsreiniger
 • actie
 • -15%

  CliniqueFacial Soap with Dish Oily Skin gezichtsreiniger

  19.-16.15je bespaart 2.85
  Droge huid
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  Clinique Facial Soap with Dish Oily Skin gezichtsreiniger

  De Clinique Facial Soap with Dish Oily Skin Formula is stap 1 van het 3-stappenplan van Clinique. Deze zachte, milde gezichtszeep zorgt voor een frisse, schone en comfortabele huid. De Facial Soap verwijdert vuil en overtollig talg van het huidoppervlak, laat een schone en comfortabele huid achter en droogt de huid niet uit. De huid wordt voorbereidt op de exfoliërende werking van de Clarifying Lotion. Voor de droge en gemengde huid.
   
  Met het 3-stappenplan van Clinique kan je in slechts 3 stappen je huid verzorgen met 3 perfect op de huid afgestemde producten.
   
  Stap 1: Reinigen
  Een stralende huid begint met een klinisch geformuleerde reiniging. Zowel de compacte facial soap als de liquid facial soap drogen de huid niet uit.
  Ze maken de dode huidcellen aan het huidoppervlakte los en bereiden de huid voor op de exfoliërende werking van de clarifying lotions.
   
  Stap 2: Exfoliëren
  Exfoliatie is de belangrijkste stap in het Clinique 3-stappenplan. De formules van Clinique helpen onzuiverheden uit de wereld, voor een schonere en gezonde huid.
  De clarifying lotion droogt de huid niet uit, en geeft vanaf het begin af aan een comfortabel gevoel door de bovenste dode huidcellen te verwijderen. Eindig met stap 3: hydrateren.
   
  Stap 3: Hydrateren
  Dramatically Different Moisturizing Lotion + helpt om de natuurlijke vochtbalans in de huid op peil te houden, zodat de huid gezond blijft. (Ja, zelfs de vette huid heeft hydratatie nodig!) Deze door dermatologen ontwikkelde formule verzacht en verbeterd de structuur van elk huidtype.
   
  Huidtypes
  Deze facial soap is geschikt voor de droge en gemengde huid (huidtype 2)
   
  Hoe te gebruiken
  - Laat de Facial Soap met lauwwarm water in de handpalm opschuimen.
  - Masseer over het gezicht en de hals; afspoelen. Dep je huid droog.
  - Gebruik tweemaal daags: 's ochtends en 's avonds.
  - Vervolg met stap 2 en 3: de geschikte Clarifying Lotion voor jouw huidtype, en Dramatically Different Moisturizing Lotion.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking