Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel stap 3 - 125 ml
 • glamour day
 • -35%

  CliniqueDramatically Different Moisturizing Gel stap 3 - 125 ml

  55.5036.07je bespaart 19.43
  met 2-3 dagen in huisverzending door onze partner
  Glamour Day!

  Glamour Day!

  Profiteer van korting tot 80% op heel veel beauty items. Fijne Glamour Day! De korting is reeds verwerkt in de hier getoonde prijs en is geldig tot en met zondag 27 september 2020.

  Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel stap 3 - 125 ml

  Clinique's Dramatically Different Moisturizing gel+ is stap 3 van het 3-stappenplan. Het is een luchtige emulsie die snel door de huid wordt geabsorbeerd en geen restjes achterlaat. De formule vult het verloren gegane vocht weer aan en versterkt de huid. Deze moisturizer biedt de hele dag verhoogde hydratatie en houdt het vochtpeil van de huid in evenwicht. De gel versterkt de vochtbarrière met 54% in 8 weken, zodat het vocht beter wordt vastgehouden en de huid glad voelt met een gezonde gloed.
   
  Met het 3-stappenplan van Clinique kan je in slechts 3 stappen je huid verzorgen met 3 perfect op de huid afgestemde producten.
   
  Stap 1: Reinigen
  Een stralende huid begint met een klinisch geformuleerde reiniging.  Zowel de compacte facial soap als de liquid facial soap drogen de huid niet uit.
  Ze maken de dode huidcellen aan het huidoppervlakte los en bereiden de huid voor op de exfoliërende werking van de clarifying lotions.
   
  Stap 2: Exfoliëren
  Exfoliatie is de belangrijkste stap in het Clinique 3-stappenplan. De formules van Clinique helpen onzuiverheden uit de wereld, voor een schonere en gezonde huid.
  De clarifying lotion droogt de huid niet uit, en geeft vanaf het begin af aan een comfortabel gevoel door de bovenste dode huidcellen te verwijderen. Eindig met stap 3: hydrateren.
   
  Stap 3: Hydrateren
  Zowel de Dramatically Different Moisturizing gel+ als de Dramatically Different Moisterizing lotion+ helpt om de natuurlijke vochtbalans in de huid op peil te houden, zodat de huid gezond blijft. (Ja, zelfs de vette huid heeft hydratatie nodig!) Deze door dermatologen ontwikkelde formule verzacht en verbeterd de structuur van elk huidtype.
   
  Huidtypes
  Deze moisturizer is voor geschikt voor huidtype 3 & 4; de gecombineerde tot vette huid.

  De lichte formule van de gel zorgt voor vet-vrije hydratatie, welke de vochtbarrière versterkt en de huid langer jong houdt. De Dramatically Different Gel is beter geschikt voor een vette huid, of alseen lichte moisturizer tijdens de zomer.

  Hoe te gebruiken
  Tweemaal per dag - 's morgens en 's avonds-na het reinigen en exfoliëren. Gebruikt de gel op het gezicht en hals, of waar nodig.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking