Clearblue geavanceerde digitale ovulatietestset - 10 testen
 • -40%

  Clearbluegeavanceerde digitale ovulatietestset - 10 testen

  29.9949.99je bespaart 20.-

  Clearblue geavanceerde digitale ovulatietestset - 10 testen

  Verdubbelt je kansen op een zwangerschap, in de eerste cyclus waarbij hij wordt gebruikt, aantoonbaar vergeleken met het niet gebruiken van ovulatietesten
  Probeer je zwanger te worden? Clearblue Geavanceerde Digitale Ovulatieset bewezen dat het je kansen om zwanger te worden verdubbelt (1). Het is de enige test die doorgaans 4 of meer vruchtbare dagen per cyclus identificeert (2) waarop je de beste kansen hebt om op natuurlijke wijze zwanger te worden. Door nauwkeurig twee belangrijke vruchtbaarheidshormonen te detecteren, namelijk oestrogeen en het luteïniserend hormoon, identificeert deze ovulatietest niet alleen twee piekvruchtbaarheidsdagen, maar worden ook de extra dagen met hoge vruchtbaarheid die daaraan voorafgaan vastgesteld. Dit betekent dat je meer kansen hebt om zwanger te worden, namelijk minstens twee keer zoveel als met andere ovulatietesten (2). In tegenstelling tot het in kaart brengen van de basale lichaamstemperatuur, detecteert een ovulatietestset niet achteraf, maar voorafgaand aan de ovulatie nauwkeurig de toename van het luteïniserend hormoon (LH). In tegenstelling tot andere ovulatietesten die alleen LH meten, detecteert Clearblue Geavanceerd ook oestrogeen dat vóór de LH-toename stijgt om meer vruchtbare dagen te identificeren. Aangezien het sperma van je partner tot 5 dagen in je lichaam kan overleven, kun je ook zwanger worden door te vrijen op de dagen voorafgaand aan de ovulatie. Vrij op dagen van hoge en piekvruchtbaarheid om je kans om op een natuurlijke manier zwanger te worden te maximaliseren. Het duidelijke digitale scherm geeft je een Clearblue-smiley wanneer je beste dagen om zwanger te worden zijn gevonden, zodat je weet dat je lichaam er klaar voor is. Het is gebleken dat Clearblue Geavanceerde Digitale-testen meer dan 99% nauwkeurig zijn bij het detecteren van de LH-toename.

  (1) In de eerste cyclus waarbij deze wordt gebruikt vergeleken met de situatie waarbij geen ovulatietest wordt gebruikt.

  (2) In een onderzoek onder 87 vrouwen werden in 80% van de cycli vier of meer vruchtbare dagen vastgesteld, waarbij feitelijke cycluslengten aangehouden werden (2012).

  Voordelen en kenmerken
  •Duidelijke resultaten: de unieke Clearblue-smiley verschijnt op je vruchtbare dagen. vrij op dagen van hoge en piekvruchtbaarheid om je kans om zwanger te worden op een natuurlijke manier te maximaliseren
  •Identificeert nauwkeurig extra dagen met hoge vruchtbaarheid, zodat je meer kansen hebt om zwanger te raken
  •Het meest verkochte merk van zwangerschaps- en vruchtbaarheidstesten voor thuisgebruik ter wereld. Gebaseerd op de internationale verkoop in bijna 20 landen, samengesteld op basis van onafhankelijke gegevens uit marktonderzoek
  •Past zich elke keer dat je een test uitvoert aan je unieke hormoonprofiel aan
  •Meer dan 99% nauwkeurig bij het detecteren van de LH-toename
  •Eenvoudig in gebruik: uit een in het Verenigd Koninkrijk uitgevoerd onderzoek is gebleken dat 7 van de 10 vrouwen vond dat 'strips' niet 'eenvoudig in gebruik' waren (afgaande op 111 vrouwen die verschillende testtypes hebben gebruikt en afgelezen)

  Dit is een medisch hulpmiddel. Lees aandachtig de instructies voor gebruik. Voor thuis zelf testen. Enkel voor in vitro diagnostisch gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren. De teststaafjes niet hergebruiken. Bewaren tussen 2 en 30 ºC.
  lees meer

  Specificaties

  Hygiëne voorschriftLet op: om hygiënische redenen kunnen geopende artikelen niet worden geretourneerd.
  MerkClearblue
  Aantal stuks in verpakking10
  EAN4015600774905
  artikelnummer58-98-47

  Inhoud verpakking

  1 digitale houder en 10 teststaafjes

  Reviews (13)

  algemene beoordeling
  (13 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.