Zwangerschapstesten
Clearblue digitale zwangerschapstest met conceptie indicator 2 stuks

  Clearbluedigitale zwangerschapstest met conceptie indicator 2 stuks

  15.95
  2 stuks
  vandaag besteld, maandag in huis

  Clearblue digitale zwangerschapstest met conceptie indicator 2 stuks

  De Clearblue digitale zwangerschapstest met conceptie-indicator is voor meer dan 99% nauwkeurig vanaf de dag waarop de menstruatie zou moeten beginnen en is de enige test die ook vermeldt hoeveel weken geleden de bevruchting plaatsvond.
  De Clearblue digitale zwangerschapstest met conceptie indicator geeft een helder, eenvoudig en betrouwbaar antwoord.

  Weekindicatie
  De test geeft alleen aan of je wel of niet zwanger bent, maar bij een positief resultaat ook hoeveel weken je zwanger bent. Deze schatting van de Clearblue digitale zwangerschapstest met conceptie indicator wordt net als bij alle andere testen gebaseerd op de hoeveelheid hCG in je urine. Tijdens de eerste 12 weken van je zwangerschap neemt de hoeveelheid hCG in je lichaam snel toe. Dit niveau blijft de rest van je zwangerschap en tot drie weken na de geboorte hoger dan normaal, maar in week 7 en 12 ligt die hoeveelheid het hoogst. In het geval van een miskraam of zwangerschapsafbreking kan de hCG in je lichaam zelfs nog tot negen weken lang hoger dan normaal zijn.
   
  Gemakkelijk en betrouwbaar
  Door de digitale weergave van de Clearblue digitale zwangerschapstest met conceptie indicator hoef je geen lijnen te interpreteren, maar kan je het gemakkelijk aflezen van het display. De uitslagen kunnen variëren van: niet zwanger, zwanger 3-4 weken, zwanger 4-5 weken of meer dan 5 weken zwanger. Je kunt de test vanaf de eerste dag dat je overtijd bent gebruiken en hij is meer dan 99% betrouwbaar.

  Voordelen en kenmerken
  - Voor meer dan 99% nauwkeurig
  - Met conceptie indicator
  - Binnen 3 minuten resultaat

  Let op
  Het is raadzaam om bij twijfel altijd een bezoek aan de huisarts te brengen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking