overzicht
Claudia Sträter gewatteerde jas, Zwart
 • Uitverkocht

  Claudia Strätergewatteerde jas

  329.95149.96je bespaart 179.99
  9 reviews
  Kies eerst je maat

  Claudia Sträter gewatteerde jas

  Dames gewatteerde jas van Claudia Sträter, uitgevoerd in een waterafstotende doorgestikte kwaliteit en gevoerd met dons en veren. Het model is voorzien van een afritsbare capuchon met aantrekkoorden, een opstaande kraag, een blinde rits- drukknoopsluiting, 2 blinde ritszakken aan de voorzijde en elastische mouwboorden.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(9 reviews)
  Meest recent

  Mooie jas maar valt te groot

  Ik draag maat 36 maar deze jas valt te groot alsof maat 40 is. Retour gestuurd helaas

  Claudia Strater gewateerde jas zwart

  Deze jas besteld omdat ik een fijn merk is. Helaas was de kwaliteit van de jas erg matig. En had ik het geld niet voor deze jas over. Jammer en dus retour. Kan het wel aanraden, maar dan voor een prijs van ong € 79,95

  Kleur: Beige

  Veertjes “hel”

  Ik heb deze jas november gekocht en was er zo gelukkig mee ! Hij paste perfect, niet te dik en toch superwarm, hoge kraag, heerlijk grote capuchon, fijn met een pet er onder (of gewoon een stukje omvouwen). Op de fiets had ik mijn eigen verwarmingkje aan . Helaas kwamen er veertjes door de binnenvoering, in het begin viel het mee, maar het werden er meer en meer....... ik draag veel zwart (voor mijn werk) en het was echt niet te doen om ze er af te halen. Echt vond het vreselijk om hem terug te sturen maar dat “plukken” was een ellende !

  Niet wat ik verwachtte

  De kwaliteit is mooi, soepele, zachte stof. Maar de jas is veel dunner dan ik verwachtte. Niet warm genoeg voor in de winter. Ook vind ik hem eerder zwart dan donkerblauw. De mouwen zijn behoorlijk lang.

  Kleur: Donkerblauw

  Andere kleur dan op de foto...

  Andere kleur in het echt, mouwen veel te lang bij maat 40, normaal postuur 1.68m, retour gestuurd helaas

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Beige

  mooie jas, maar niet bijzonder

  Mooie jas slanke snit, maar gezien de prijs vond ik toch te duur.

  Kleur: Beige

  8 jassen besteld, dit is de enigste wie mij paste

  perfecte jas, lekker warm voor op de fiets en sluit goed aan

  goede winterjas

  eindelijk een warme winterjas met een goede pasvorm, ook voor de iets vollere vrouw kleedt het goed af.

  warme winterjas

  Mooie jas, lekker warm maar toch niet te dik. Jas zit lekker. Hij is wel behoorlijk duur maar ik heb hem toch genomen. Denk dat hij het waard is,

  1 persoon vond dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand