Classical destinations (DVD)

  Classical destinations (DVD)

  19.99
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Classical destinations (DVD)

  CLASSICAL DESTINATIONS is een unieke collectie DVDs en CDs over bekende klassieke componisten, hun steden en hun muziek. De bijzondere combinatie van reizen en klassieke muziek maakt Classical Destinations tot een boeiende, informatieve en inspirerende kijk- en luisterervaring.

  Deze collectie bestaat uit 3 onderdelen:

  CLASSICAL DESTINATIONS DE TV-SERIE (2DVD)
  De Tv-serie Classical Destinations is een combinatie tussen een reisprogramma, een documentaire over klassieke muziek en klassieke muziek zelf.

  Van Vivaldis Veneti, het Salzburg van Mozart, de Noorse fjorden van Grieg tot het Wenen van Johann Strauss, in 13 afleveringen van een half uur bezoekt Classical Destinations de woonomgeving van beroemde componisten. De reis voert langs schitterende bezienswaardigheden en belicht onderweg het leven en de muziek van de grote componisten.

  De leiding op deze reis is in handen van de bekende acteur, schrijver en muziekliefhebber Simon Callow (o.a. Amadeus en Four Weddings and a Funeral). Hij wordt bijgestaan door de jonge virtuoze violiste Niki Vasilakis en schrijver en presentator Matt Wills.

  CLASSICAL DESTINATIONS DE MUZIEK (2CD)
  Twee CDs met de beste muziek van de Tv-serie: het Classical Destinations Theme en een muziekselectie van Strauss, Mozart, Dvork, Smetana, J.S. Bach, Beethoven, Monteverdi, Vivaldi, Puccini, Verdi, Tchaikovsky, Rachmaninov, Borodin, Shostakovich, Grieg en Sibelius.

  CLASSICAL DESTINATIONS SOUNDSCAPES (DVD + CD)
  Een DVD en CD met klassieke muziek met een eigentijdse twist van de TV-serie tegen de achtergrond van de schitterende bezienswaardigheden en steden van Europa.

  Deze bijzondere DVD en CD collectie biedt meer dan 10 uur klassieke kijk- en luisterbeleving van het hoogste niveau!
  lees meer

  Specificaties