Cinderella katoenen laken (160x260 cm), Ivoor

  Cinderellakatoenen laken (160x260 cm)

  19.95
  1 review
  Ivoor
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Artikelomschrijving

  Dit ivoor kleurige laken komt uit de Cinderella collectie. Het laken is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen. katoen ademt en neemt goed vocht op waardoor je comfortabel kunt slapen. Een laken is koel in de zomer en biedt in de winter een extra comfortabel laagje onder je deken of dekbed. Het laken heeft een afmeting van 160x260 cm.

  Onderhoudsinstructies
  Lees voordat je een laken gaat wassen altijd eerst de wasvoorschriften op het etiket.
  Wij adviseren om het laken voor gebruik eerst te wassen. Je kunt het laken op maximaal 60 graden met gelijke kleuren wassen. Hang het laken na het wassen meteen uit of droog hem in de droger op een lage temperatuur.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(1 review)

  Ik vind de lakens van cinderella geweldig

  Mijn ouders hebben vroeger een zaak met woninginrichtingartikelen gehad. Als kind had ik al dekbedovertrekken van Cinderella. Ik heb nog steeds een heel mooi dekbedovertrek van dit merk wat ik als kind had. Natuurlijk heb ik andere merken gehad en ditzelfde gold ook voor lakens. De lakens van andere merken bevielen me niet. Nu ik 2 lakens van Cinderella heb gekocht weet ik ook weer waarom mijn ouders gingen voor kwaliteit. De lakens vullen lekker dik aan. Ik ben een gelukkig mens met deze mooie lakens van Cinderella.

  2 mensen vonden dit nuttig

  Kleur: Ivoor

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Baby
  • Wonen & Slapen
  • Tuin & Klussen
  • Huishouden
  • Elektronica
  • Speelgoed & Games
  • Sport & Vrije Tijd
  • Mooi & Gezond
  • Sale