overzicht
Chicco Next2me night breeze matrasbeschermer, Wit
 • -10%

  ChiccoNext2me night breeze matrasbeschermer

  29.9526.95je bespaart 3.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Chicco Next2me night breeze matrasbeschermer

  De Chicco Next2me Night Breeze is een topper om aan het matrasje te bevestigen. Deze matrasbeschermer zorgt voor lucht tussen het matras en het laken om zo de temperatuur van de baby te regelen. Vanaf de geboorte. De beschermer is voorzien van een bevestigingssysteem met vier elastieken bandjes waarmee je de matrasbeschermer veilig kunt bevestigen.

  Kenmerken:
  - Geschikt op de co-sleepers Chicco Next2Me, de Chicco Next2Me Dream en het reisbedje Lullago.
  - Kan worden gewassen in de machine
  - Compact bij het oprollen van de matrasbeschermer
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand