Chicco autostoel Oasys 2-3 FixPlus Evo stone, Grijs/zwart
 • Uitverkocht

  Chiccoautostoel Oasys 2-3 FixPlus Evo stone

  229.-175.-je bespaart 54.-
  Grijs/zwart
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Chicco autostoel Oasys 2-3 FixPlus Evo stone

  De Chicco autostoel Oasys 2-3 FixPlus is geschikt voor kinderen van 15 tot 36 kg (groepen 2 en 3). De Oasys 2-3 is het allernieuwste autostoeltje dat gehomologeerd is volgens de norm ECE R44/04 voor het vervoer van kinderen van 15 tot 36 kg.

  De hoogte en breedte zijn onafhankelijk verstelbaar en kunnen worden aangepast aan de groei van je kindje. De Oasys 2-3 is eenvoudig te bedienen, alle verstelknoppen zijn gebruiksvriendelijk.

  De vernieuwende Safe Pad vermindert met 30% de kracht die wordt uitgeoefend op het nekje van je kindje bij een frontale impact.

  De Oasys 2-3 FixPlus is ontwikkeld voor het gecombineerd gebruik van de veiligheidsgordels en de stevige FixPlus bevestigingen, om een betere stabiliteit in de kinderwagen te garanderen.

  Het zitje en de rugleuning zijn gelijktijdig op 4 standen verstelbaar, door op een centrale knop te drukken, voor een optimaal comfort tijdens de uitstapjes.

  De Oasys 2-3 FixPlus is voorzien van versterkte zijdelingse beschermingen met een groot schokdempingsvermogen in geval van een zijdelingse aanrijding, om de meest delicate delen van het lichaam van het kindje te beschermen.

  De verstelknoppen worden duidelijk aangeduid door hun oranje kleur. Ze zijn gemakkelijk te bereiken zodat de ouders gemakkelijk de verschillende functies kunnen gebruiken, ook als de autostoel in de wagen geïnstalleerd is.

  Kenmerken
  - Gehomologeerd volgens de norm ECE R44/04
  - Hoogte en breedte zijn onafhankelijk verstelbaar
  - Eenvoudig te bedienen
  - Gebruiksvriendelijke verstelknoppen
  - Vernieuwende Safe Pad
  - Betere stabiliteit in de kinderwagen
  - Verstelbaar zitje en rugleuning
  - Optimaal comfort
  - Versterkte zijdelingse beschermingen
  - Groot schokdempingsvermogen

  Specificaties
  - Afmetingen zonder verpakking: 47 x 66 x 41 cm (bxhxd)
  - 2 jaar fabrieksgarantie
  lees meer

  Specificaties

  Garantie