Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Chemotherapie - Paul Post
 • Uitverkocht

  Paul PostChemotherapie

  24.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Hobby

  Chemotherapie - Paul Post

  Toen ik voor de keuze stond om wel of niet te starten met chemotherapie wist ik niet goed waarvoor ik dan zou kiezen. Ik kreeg geen kant-en-klaar antwoord op de vraag wat het resultaat zou zijn bij welke keuze ook. Wat mij is bijgebleven is de opmerking van longarts Martijn Goosens dat het bij moet dragen aan verlengen van de kwaliteit van het leven dat rest. Dat is de reden dat ik eraan ben begonnen. Dit boek is niet bedoeld om voor of tegen chemotherapie te pleiten. Ik heb ervoor gekozen, maar kan je niet vertellen wat het resultaat zou zijn geweest als ik er niet voor zou hebben gekozen. Achteraf kan ik zeggen dat ik een keus heb gemaakt die mij past en oplevert waar ik op heb gehoopt. Ik durf weer plannen te maken en vooruit te kijken. Ik kijk geen weken verder, maar weer maanden. Ik ben zelfs al bezig met volgend jaar.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursPaul Post
  Eerste auteurPaul Post
  GenreKunstboek
  ISBN9789075979947
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's40
  Jaar van uitgifte2017
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand