Pim Christiaans en Hanny Roskamp Check je houdbaarheid

  24.95

  Check je houdbaarheid - Pim Christiaans en Hanny Roskamp

  ISBN: 978-90-79142-20-0
  NUR: 860

  Titel: Check je houdbaarheid
  Ondertitel: Je persoonlijke route naar een lang en gezond leven

  Auteurs: Pim Christiaans en Hanny Roskamp

  Aantal pagina's: 269

  Consumentenprijs: € 19,95  Dit boek is onmisbaar voor iedereen die wil profiteren van de nieuwste mogelijkheden om langer jong en gezond te blijven. Dat doe je door jezelf van top tot teen te checken en preventief in te grijpen als dat nodig is. Je krijgt inzicht in de 31 belangrijkste onderdelen van je gezondheid, van je bloeddruk tot je hormonen, van je genen tot je geheugen. Hoe kun je jezelf testen, welke geavanceerde check-ups kun je via de arts aanvragen en hoe versterk je het zelfhelende vermogen van je lichaam? Er is zo veel meer mogelijk dan je denkt!

  De journalisten Pim Christiaans en Hanny Roskamp verzamelden anti-aging-tips vers uit het laboratorium van de wetenschap, daarbij geholpen door tientallen topwetenschappers en vooruitstrevende artsen. Je vind in dit boek adviezen die hun tijd ver vooruit zijn.

  Check je houdbaarheid is overzichtelijk opgebouwd en toegankelijk geschreven. Achterin staat een schema met de belangrijkste adviezen. Als je de (zelf)testen doet en vervolgens in het schema de anti-aging-tips aankruist die op jou van toepassing zijn, creëer je een persoonlijk masterplan voor een lang en gezond leven. Dankzij het trefwoordenregister kun je snel informatie terugvinden. Daarmee is het een op en top praktische gids.

  Pim en Hanny schreven eerder de bestsellers De houdbare man en De houdbare vrouw. Hun benadering van gezond en mooi ouder worden is vernieuwend, verhelderend en inspirerend.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursPim Christiaans en Hanny Roskamp
  Multi: TaalNederlands
  Soort artikelGezondheidsboek
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's264
  UitgeverRonde Tafel, SU De
  Jaar van uitgifte2015
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  WannaGive Days
  Shop nu

  Categorieën

  Mijn account
  Help