Chappie/District 9/Elysium (DVD)
 • -24%

  Chappie/District 9/Elysium (DVD)

  18.9924.99je bespaart 6.-
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Chappie/District 9/Elysium (DVD)

  Het universum van Neill Blomkamp is uniek. Voor het eerst in een limited edition samen op Blu-ray, laten District 9, Elysium en Chappie zien dat Blomkamp een groot filmregisseur is.

  CHAPPIE
  In Chappie, de nieuwe futuristische actiefilm van de regisseur van District 9 en Elysium, wordt misdaad met behulp van robots bestreden door een brute politiemacht. Eén van deze robots wordt gestolen en opnieuw geprogrammeerd waardoor hij de eerste robot wordt die zelf kan nadenken en gevoelens heeft. Wanneer deze androïde, genaamd Chappie, gekidnapt wordt door criminelen vormt hij al snel een bedreiging voor de politiestaat. Alle middelen worden ingezet om hem te vernietigen en te voorkomen dat er meerdere soortgelijke androïden worden geproduceerd.

  DISTRICT 9
  Deze film toont ons een wereld waarin buitenaardse wezens op onze planeet landen en terechtkomen… in een sloppenwijk nabij Johannesburg. De controle over de buitenaardse wezens wordt uitbesteed aan Multi-National United (MNU), een privébedrijf dat onverschillig is voor het welzijn van de wezens. Wanneer een terreinarbeider van MNU, Wikus Van De Merwe, een mysterieus virus oploopt, bereikt de spanning tussen de buitenaardse wezens en de mensen een hoogtepunt. Achtervolgd en opgejaagd door de straten van het lugubere alien ghetto, ontdekt Wikus hoe het voelt een outsider te zijn op je eigen planeet.

  ELYSIUM
  In 2154 zijn er twee klassen mensen: de zeer rijken, die op een prachtig ontworpen ruimteschip wonen dat Elysium heet, en de rest, die het met een overbevolkte, vervuilde aarde moet doen. Secretaris Delacourt doet er alles aan om de luxe levensstijl van de inwoners van Elysium in stand te houden – maar dat betekent niet dat de mensen op aarde niet proberen er koste wat kost heen te komen. Max stemt in met een levensgevaarlijke missie, eentje die gelijkheid kan brengen in de twee tegenpolen van werelden.  Chappie (2015)
  District 9 (2009)
  Elysium (2013)
  lees meer

  Specificaties

  GenreAktie
  SubgenreSF
  Speelduur (min)325
  LeeftijdLet op met kinderen tot 16 jaar
  KijkwijzerGeweld, Grof taalgebruik
  Gesproken talenEngels, Frans, Spaans
  OndertitelingEngels, Frans, Nederlands
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.