overzicht
Chanel Le Lift Fine gezichtscrème - 50 ml
 • singles day
 • -10%

  ChanelLe Lift Fine gezichtscrème - 50 ml

  110.-98.25je bespaart 11.75
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner
  singles day

  singles day
  singles day! Nu tot 80% korting op heel veel beauty. De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. Deze actie is geldig tot en met 12 november 2019.

  Chanel Le Lift Fine gezichtscrème - 50 ml

  De Chanel Le Lift Fine gezichtscrème - 50 ml is een ultra lichte formule van de Le Lift collectie. De jeugdigheid van de huid wordt meer bepaald door iemands leven dan door leeftijd of erfelijkheid. Chanel Le Lift is speciaal ontwikkeld met de actieve werkstof 3.5-DA. 3.5-DA is een exclusief bestanddeel* dat zuiver, krachtiger en geconcentreerder is, en na 12 jaar onderzoek** verkregen is.

  3.5-DA
  Leest de geschiedenis van jouw huid. Naarmate men ouder wordt, en onder invloed van emoties en de dagelijkse beslommeringen, vertragen de jeugdigheidsmechanismen van uw huid. 3.5-DA neutraliseert de werking van de MicroRNA's die verantwoordelijk zijn voor huidveroudering en reguleert hun aantal. De productie van jeugdigheidsproteïnen wordt weer op gang gebracht.

  Na een maand gebruik krijgt je huid weer haar souplesse, weerstand en elasticiteit terug. De gelaatstrekken zijn als het ware gelift. Rimpels, zelfs diepe rimpels, zijn gladder.

  De drie texturen van LE LIFT, die zorgen voor een bijzonder zintuiglijke ervaring, zijn ontwikkeld dankzij de kunst van het samenstellen van CHANEL en op basis van de wensen van vrouwen. Ze zijn geschikt voor alle huidtypen, bieden de beste anti-verouderingswerking en passen zich aan aan het seizoen.

  De textuur van de Crème fine: fris , licht en vloeibaar.

  * Werkstof exclusief ontwikkeld voor CHANEL
  ** Onderzoek uitgevoerd door een partner

  Gebruik
  - Reinig je gezicht met een verfrissende tonic of lotion
  - Masseer de crème met ronddraaiende bewegingen in de huid, vermijd hierbij de ogen
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking