overzicht
Chanel Inimitable Intense mascara - 10 Black
 • -6%

  ChanelInimitable Intense mascara - 10 Black

  33.8931.59je bespaart 2.30
  4 reviews
  met 2-3 dagen in huisverzending door onze partner

  Ter info
  Dit artikel wordt verstuurd door onze partner en wordt bij je thuisbezorgd. Je kunt voor dit artikel geen bezorgmoment of ander bezorgadres kiezen.


  Chanel Inimitable Intense mascara - 10 Black

  De Chanel Inimitable Intense mascara - 10 Black is een mascara die volume en lengte geeft aan  de wimpers. Het hoog technologisch borsteltje van zacht en soepel elastomeer, specifiek voor Inimitable, maakt de wimpers meer intens van de aanzet tot de puntjes. Wimpers lijken langer, dikker en meer gekruld, maar zelfs de allerkleinste wimpers worden nog steeds perfect gescheiden zonder te klonteren.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  4.8(4 reviews)
  Meest recent

  All time favorite

  Deze mascara is echt perfect! Ik heb een heleboel mascara's geprobeerd, maar geen enkele mascara werkt zo goed als deze. Het siliconen borsteltje scheidt de wimpers goed en geeft echt mooie lange wimpers. Hij heeft niet af en blijft de hele dag goed zitten. De tube doe ik bij bijna dagelijks gebruik ongeveer 4/5 maanden mee. Ik denk niet dat ik snel nog afstap van deze mascara.

  Super goed mascara

  Perfect mascara,plakt niet! En makkelijk te verweideren uit het oog ,

  Perfecte mascara

  Erg fijne mascara, plakt niet en staat heel mooi, geeft volle wimpers. Ook gemakkelijk eraf te halen! Ik vind het super mascara.

  Plakt niet en ligt niet zwaar op je wimpers een echte aanrader super mascara

  Heel fijn makkelijk te gebruiken product raad het product zeker aan

  toegevoegd aan winkelmand