overzicht
Chanel Hydra Beauty Serum - 50 ml
 • -8%

  ChanelHydra Beauty Serum - 50 ml

  96.6988.39je bespaart 8.30
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  Chanel Hydra Beauty Serum - 50 ml

  Voor alle vrouwen, ongeacht hun huidtype, die op zoek zijn naar een intens hydraterend product met een optimale anti-oxidant bescherming, is Chanel HYDRA BEAUTY SERUM de universele hydraterende en mooimakende verzorging, die het schoonheidskapitaal beschermt en de huid weer doet stralen.

  Een stralende, heerlijk fluweelzachte, frisse en mooie huid boordevol vitaliserend water als een bloemblaadje van de camelia: de ideale hydratatie dankzij HYDRA BEAUTY van CHANEL. De huid wordt diepgaand gehydrateerd en beschermd tegen fysiologische stress en invloeden van buitenaf.

  Voor het eerst onthult CHANEL de ongelooflijke kracht van haar emblematische bloem, de camelia, waaruit de uiterst hydraterende werkstof Camellia Alba PFA* is geëxtraheerd, een eeuwige bron van schoonheid.

  Dankzij de kracht van Blue Ginger PFA**, dat het zelfverdedigingsmechanisme van de cellen versterkt, en het effect van hyaluronzuur, dat de huid onmiddellijk voller maakt, hervindt ze haar oorspronkelijke uitstraling.

  De zinnenstrelende, frisse en uiterst fijne textuur versmelt onmiddellijk met de huid en verspreidt subtiele fruitige noten. Als een bloem vult uw huid zich met water en actieve werkstoffen. Een grenzeloos beschermde en gehydrateerde huid voor alle seizoenen en elke leeftijd.

  HYDRA BEAUTY SERUM is een essentieel onderdeel van elk schoonheidsritueel en de onmisbare bondgenoot voor een optimaal maquillageresultaat.

  Na 4 weken gebruik, is de stralende schoonheid van HYDRA BEAUTY zichtbaar op uw huid:
  De huid is beter gehydrateerd: + 81%
  Klinisch onderzoek door een dermatoloog

  De huid is beschermd: + 86 %
  De teint is egaler: +79%
  De teint is stralender: +90%
  De huid is zachter: +97%
  Zelfevaluatie (n=29): Tevredenheidpercentage

  * Aanvraag voor PCT patent gedeponeerd.
  **PFA: Polyfractionnement des Actifs = meervoudige deling van actieve werkstoffen. Een specifiek door CHANEL ontwikkeld procedé waarmee uiterst zuivere cosmetische werkstoffen worden vervaardigd.
  lees meer

  Specificaties

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand