overzicht
Chanel Hydra Beauty Nutrition Crème - gezichtscrème
 • actie
 • -12%

  ChanelHydra Beauty Nutrition Crème - gezichtscrème

  65.9957.99je bespaart 8.-
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  Tot 50% korting
  Profiteer nu van kortingen tot 50% op heel veel gezichtsverzorging met dit actielabel! De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 18 maart 2019.


  Chanel Hydra Beauty Nutrition Crème - gezichtscrème

  De Chanel Hydra Beauty Nutrition Crème - gezichtscrème kalmeert, herstelt en beschermt zodat de kwetsbare en droge huid weer aangenaam aanvoelt. Het brengt de natuurlijke hydratatie van de huid weer op gang en vult de vettekorten aan. De gulle textuur trekt delicaat in de huid en onthult een subtiele fruitige geur. De kracht van de crème is geïnspireerd op de camelia, de bloem die symbool staat voor Chanel en die zichzelf kan hydrateren en de winter kan trotseren met behulp van de beschermende eigenschappen van de wassen waarmee de bloemblaadjes omhuld zijn. De actieve formule, die een perfecte balans is van hydraterende eigenschappen en essentiële vetten, kalmeert de huid en versterkt haar, rekening houdend met haar gevoeligheid. De formule combineert de exclusieve* sterk hydraterende werkstof Camélia Alba PFA**, met de intensief voedende kracht van de cameliaolie. De antioxidante eigenschappen van de Blue Ginger PFA** helpen het zelfverdedigingssysteem van de cellen te versterken. De huid wordt weer snel zacht, stralend en soepel. Ze bevestigt haar schoonheid als een camelia die midden in de winter ontluikt alsof ze de natuur wil uitdagen.

  *Internationaal patent gedeponeerd.
  **PFA: Polyfractionnement des Actifs (Meervoudige Deling van Actieve Werkstoffen). Een specifiek CHANEL-procedé waarmee extreem zuivere cosmetische werkstoffen worden vervaardigd.
  lees meer

  Specificaties

  dit kun je misschien goed gebruiken

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand