overzicht
Chanel Crayon Sourcil wenkbrauwpotlood - 40 Brun Cendré
 • actie
 • -8%

  ChanelCrayon Sourcil wenkbrauwpotlood - 40 Brun Cendré

  25.8923.81je bespaart 2.08
  2 reviews
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  Tot 50% korting
  Profiteer nu van kortingen tot 50% op heel veel oogmake-up met dit actielabel! De korting is reeds verrekend in de hier getoonde prijs. De actie is geldig t/m 18 maart 2019.


  Chanel Crayon Sourcil wenkbrauwpotlood - 40 Brun Cendré

  Met de Chanel Crayon Sourcil wenkbrauwpotlood - 40 Brun Cendré kan je prachtig je wenkbrauwen benadrukken. Het wenkbrauwpotlood is eenvoudig aan te brengen en blijft lang zitten. Er wordt bij Chanel Crayon Sourcil wenkbrauwpotlood een puntenslijper en een wenkbrauwborsteltje geleverd.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  5(2 reviews)
  Meest recent

  beste donker blondine wenkbrauwpotlood kleur

  Dit potlood is zo'n beetje de enige kleur wenkbrauwpotlood in Nederland die echt een mooie neutrale kleur heeft, zonder oranje, roze of zwartgloed. Ik zocht er 10 jaar naar. Heel goed voor donkerblonde types en voor dag-make-up. redelijk zacht en goed op te brengen. regelmatig slijpen voor fijne lijnen. Ik heb geen wenkbrauwhaar maar dat zie je niet als ik met dit potlood een wenkbrauw teken.

  Kleur: Blond Clair

  handig

  Mooi wenkbrauwpotlood. Aan de ene kant het potlood af te sluiten met een dopje en aan de andere kant een borsteltje voor je wenkbrauwen welke ook af te sluiten is met een dopje. Daarnaast een puntenslijper van hetzelfde merk.

  1 persoon vond dit nuttig

  Kleur: Blond Clair

  toegevoegd aan winkelmand